• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğal gaz müjdesinin ardından piyasalar hareketlendi

Yeniakit Publisher
2020-08-21 17:58:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Doğal gaz müjdesinin ardından piyasalar hareketlendi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu büyük müjdenin ardından dolar/TL ve euro/TL'de kar satışları yaşandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecanla beklenen müjdeyi açıkladı.

Kar satışları gerçekleşti

Başkan Erdoğan'ın Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz keşfedildiğini açıklamasıyla dolar/TL ve euro/TL'de kar satışları yaşandı.

7.22 olan Dolar/TL, 7.32'ye, 8.50 olan euro/TL ise 8.62'ye yükseldi. 1.136 puan olan Borsa İstanbul BİST 100 endeksi de benzer bir şekilde alıcı seyreden günde yönünü aşağı döndürdü 1.110 puanın altına düştü.

Dün Merkez Bankası'nın (MB) faizleri değiştirmemesi kararı ile 7.35'lerin üzerine çıktıktan sonra kademeli olarak düşüş yaşayan dolar/TL kuru, Başkan Erdoğan'ın heyecanla beklenen müjdeyi açıklaması ile kar satışları gördü.

Erdoğan'ın Çarşamba günü yaptığı 'müjde' açıklaması ile uluslararası medyada çıkan haberlerle beraber dolar/TL ve euro/TL'de düşüşler gerçekleşmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar-1.

bu müjdeli haber karşısında,döviz altın düşmezmi,yine aldı başını gidiyor.peki kazancınız ne oldu.

En dogruyu piyasalar bilir. Demek ki cok inanmamislar veya en azindan dag fare dogurdu demisler!

Yorum baslikta!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23