Dikkat! Yediğiniz gıdalarda domuz jelatini olabilir...
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Günlük olarak tükketiğimiz birçok üründe gıda jelatini adında bir madde bulunuyor ve bu gıda jelatininin çok büyük bir kısmı İslam'da haram olarak bildirilen domuz hayvanından temin ediliyor. Biz Müslümanların ise bu hususta azami derecede dikkat etmesi gerekiyor. İşte jelatin maddesinin ayrıntıları...