• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli'nin yeni parti sözlerine Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu cephesinden cevap

Yeniakit Publisher
2019-12-17 18:26:00 -
Devlet Bahçeli'nin yeni parti sözlerine Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu cephesinden cevap

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı "Yeni parti arayışları komplo ve kurgu mucitlerinin ucuz siparişidir" açıklamasının ardından Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan cephesinden tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni partilerle ilgili yaptığı açıklamaya hem Ahmet Davutoğlu hem de Ali Babacan cephesinden tepki geldi.

Ali Babacan'ın öncülük ettiği yeni oluşumda yer alan bir isim, Bahçeli'nin yeni parti hareketleri ile ilgili değerlendirmesini eleştirerek, "Sayın Bahçeli'nin önce kendi partisine siyaset yapmasını tavsiye ediyoruz." dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer alan isim ise, "Kurulan partilerle ilgili kararı, millet verir. Biz Gelecek Partisi olarak bu toprağa bağlıyız, bu milletin hizmetkarıyız" dedi.

Devlet Bahçeli ne demişti?

MHP lideri Bahçeli, bugün yaptığı yazılı açıklamada Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi ve Ali Babacan'ın kurması beklenen yeni partisine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Bahçeli açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Yeni parti arayışları siyasi ve toplumsal bir ihtiyaçtan ziyade Türkiye üzerinde komplo ve kurgu mucitlerinin ucuz siparişidir. Küresel siyaset anlayışını rehber olarak benimseyenlerin milletimize ait, ülkemize dair hiçbir sözü olamayacak, hiçbir gelecek hedefi bulunamayacaktır. Türkiye'yi kuşatmak, kıstırmak; bununla da yetinmeyip tarihi, coğrafi ve kültürel haklarını kısıtlayıp parçalı ve pasif bir konuma sokmak isteyen emperyalist alçaklığa sempati gösterenler, sevimlilik yarışına girenler hiç kuşku yok ki kökünden ve kimliğinden kategorik kopuş yaşayanlardan başkası değildir."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yav he he

Hangi gelecek kimin geleceği sizin bir geleceğiniz mi var ?

Veli

Yau bahceli Sen bi sus 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23