• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli Sezen Aksu’ya ne dedi, ne söyledi?

Yeniakit Publisher
2022-01-18 11:46:00 - 2022-01-18 11:46:52
Devlet Bahçeli Sezen Aksu’ya ne dedi, ne söyledi?

Şarkıcı Sezen Aksu'nun ilk insan ve insanlığın ilk Peygamberi Hazreti Adem'e ile Hz. Havva'ya yönelik hadsiz hakareti infiale eden olurken, sözde özgürlük kılıfına sığınılarak dine, diyanete, Kur’an ve peygamberlere alçakça saldırılar da devam ediyor. Dine olan kusmunuğu dökenler arasında sözde sanatçı Sezen Aksu da var. Sezen Aksu’ya Ali Babacan gibi çıktığı yoldan savrulan isimler destek verirken, en anlamlı tepki MHP lideri Devlet Bahçeli’den geldi. Peki Devlet Bahçeli, Sezen Aksu’ya ne dedi? Devlet Bahçeli, Sezen Aksu için ne söyledi?

Sözde sanatçı Sezen Aksu'nun ilk Peygamber Hz. Adem ile eşi Hz. Havva annemize yönelik hadsiz hakaretine gelen tepkiler devam ediyor. 'Şahane Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya 'cahil' diye hakaret eden Sezen Aksu'ya özgürlük kılıfı adı altında destek çıkanların kervanına çıktığı yoldan savuralan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da katılmıştı. Ali Babacan oldu. Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu'nun hedef alınması kabul edilemez" diyerek bir nevi sözde sanatçı Sezen Aksu’nun ilk peygamber hazreti Adem ile insanlığı annesi olan hazreti Havva annemize ‘cahil’ hadsizliğini desteklemiş oldu.

Devlet Bahçeli Sezen Aksu’ya ne dedi, ne söyledi?

Sezen Aksu'nun şarkısında geçen 'Cahil Havva ile Adem' sözlerine tepki en anlamlı tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. Grup toplantısında partililere seslenen Devlet Bahçeli, "Yazdığı ucube bir şarkının sözleri arasında, Hz. Adem ve Hz. Havva’ya ‘cahil' diyen sorumsuz ve şuursuz bir sanatçının alamet olarak bindiği sefalet ve rezalet hali dünyevi kıyamet olan cehalet çukurunun açık seçik bir numunesidir. Bu sanatçıya diyorum ki serçe isen serçeliğini bil. Sakın kuzgunluğa heves etme." dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hayri şimşek

gördüğüm den beri içim ısınmadı şeytanın kendisi hertarafını göstermede mahir bunun ne tarafını örnek alacaksın alsan alsan şeytanlığını alırsın sesi desen itici

Muammer

Serçe serçe olmaktan çıkıp hınzır sürüsüne katıldı galiba. Allah CC ıslah etsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23