• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Destan" dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı

Yeniakit Publisher
2021-10-07 20:37:00 -
"Destan" dizisinin merakla beklenen afişi yayınlandı

Hazırlık süreci 1 yıl süren, hikayesi, oyuncu kadrosu ve dekorlarıyla yeni sezonun en iddialı yapımlarından olacak Bozdağ Film imzalı "Destan" dizisinin afişi yayınlandı.

Afişin yayınlanması ile "Destan" kısa sürede sosyal medyada Türkiye gündemleri arasına girerken, sosyal medya kullanıcıları afişe beğeni ve yorum yağdırdı.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; başrollerini Ebru Şahin, Selim Bayraktar ve Edip Tepeli'nin, yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in üstlendiği; senaryosunu Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz'ın kaleme aldığı 'Destan'ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Merakla beklenen "Destan"ın afişinde dizinin oyuncuları Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Edip Tepeli, Deniz Barut, Burak Tozkoparan, Burak Berkay Akgül, Ecem Sena Bayır, Esra Kılıç yer aldı.

Dizinin yapımcı ve proje tasarımcısı Mehmet Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla 'Destan'da izleyicinin dönem, hikaye ve prodüksiyon açısından ilk kez böyle bir yapım izleyeceklerini müjdelemiş ve 'Destan dizisinin; prodüksiyonu, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sadece Türkiye'de değil dünyada da çok konuşulacağını' söylemişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Destan" yakında atv'de başlıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tahsin

Bu zatın elinden tarihi dizi yapma hakkıni almasılazım devlet, şanlı tarihimizin köküne kibriti sürüyor. Kimsenin gıkı çıkmıyor.

Sınırsız

Tamam Diriliş Kuruluş Uyanış Payitaht Barbaroslar eyvallah güzel diziler ama bu boş bir dizi olacak yapılan harcama bunun yerine Mesela: Gazneli Mahmudun hayatı Sultan Babürün Hayatı Gazi Osman Paşa'nın hayatı Şeyh Şamilin hayatı vs vs vs dizi yapılabilir. Bu boşa enerji harcaması olmuş
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23