• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Denizli'de yaşayan İranlı kadın doktor evinde ölü bulundu

Yeniakit Publisher
2022-06-07 16:37:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
Denizli'de yaşayan İranlı kadın doktor evinde ölü bulundu

Denizli'de pratisyen hekim olarak çalışan 34 yaşındaki İranlı kadın doktor Haniyeh Mousavifard, yaşadığı apartta ölü bulundu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi İstiklal Mahallesi'nde İran'da tıp fakültesini bitirdikten sonra Denizli'ye yerleşen 34 yaşındaki pratisyen hekim Haniyeh Mousavifard'dan haber alınamadı.

Dün akşam saatlerinden bu yana haber alamayan 28 yaşındaki arkadaşı P.K. Mousavifard'ın 4 yıldır yaşadığı aparta geldi.

Yerde hareketsiz yattığını gördü

Yetkililerle birlikte odaya giren P.K., Haniyeh Mousavifard'ın yerde hareketsiz bir şekilde durduğunu görünce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

Hayatını kaybettiği belirlendi

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından hayatını kaybettiği belirlenen Haniyeh Mousavifard'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

İHA'nın haberine göre, TUS sınavına hazırlanan ve bir süre önce beyninden operasyon geçirdiği öğrenilen Haniyeh Mousavifard'ın şüpheli ölümüyle ilgi soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23