• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu'nun yanındaki isimden dikkat çeken çıkış: Bu isimler AK Parti'nin direğidir

Yeniakit Publisher
2019-08-20 13:15:00 -
Davutoğlu'nun yanındaki isimden dikkat çeken çıkış: Bu isimler AK Parti'nin direğidir

Yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu ile parti çalışmalarında görev alan eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurcu, katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na birçok ziyaretinde eşlik eden eski AK Parti İl Başkanı Selim Temurcu, yeni parti iddialarıyla gündeme gelen isimlerle ilgili konuştu.

AK Parti eski İl Başkanı Selim Temurcu, Çağlar Cilara'nın Youtube üzerinden yaptığı programa konuk oldu.

Temurcu, yeni parti iddialarıyla gündeme gelen isimlere vefasızlık yapıldığı söyleyerek, "AK Parti'nin İstanbul üzerinden Türkiye'yi kaybettiği algıyı oluşturmak ancak ve ancak FETÖ benzeri bir Pelikan oyunudur. Şu an yazılanlara bakıyorum. Abdullah Gül hakkında yazılıyor. Kendisi ilk seçilmiş başbakandır. Çıkıp ekonominin en parlak döneminin isimlerinden Ali Babacan'a cümle kuruyorlar. Keza Ahmet Davutoğlu'da eski başbakanımızdır. Bu isimler AK Parti'nin direğidir. Bu insanlarla ilgili olarak sadece güce ve zamana göre hareket eden bazı muhterisler neden vefasızlığın kitabını yazıyor. Mücadelenin de bir ahlakı olur" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman Türk

Babacan, Davutoğlu ve Gül’ü savunurken AK Parti tabanını vefasızlıkla suçlamak mı ? Pes yani. Bunlar, sen vefasız değilsiniz de AK Parti tabanı vefasız ?!!! Kork korkmazdan, utan utanmazsan derler ya. Sizde utanma yoktur.

ümit

LAN LAVUK DİREK OLDUKLARINDAMI HDP YE DESTEK ÇIKIYORLAR OYÜZDENMİ REFARANDUMDA HAYIR DEDİLER. LAN BİR GİT SENDE YAMANACAK YER ARAMA LAVUK.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23