• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Darbeci Sisi rejimini eleştirenleri doğrayarak öldürmekle tehdit etti!

Yeniakit Publisher
2019-07-24 13:51:00 - 2019-07-24 14:04:31
Darbeci Sisi rejimini eleştirenleri doğrayarak öldürmekle tehdit etti!

Kanada'da temaslarda bulunan Mısır Göçmenlik Bakanı Nabila Makram, darbeci Sisi yönetimini eleştirenleri doğrayarak öldürme tehdidinde bulundu.

Mısır Göçmenlik Bakanı Nabila Makram'ın Toronto kentinde katıldığı toplantıda yaptığı konuşma sosyal medyaya yansıdı.

Katılımcılardan biri tarafından kaydedilen videoda, Makram'ın şu sözleri yer alıyor: "Bizim sadece bir ülkemiz var, o da Mısır. Mısır, bizi bir araya getiren ve yakınlaştıran şeydir. O, nereye gidersek gidelim kalplerimizde kalacak. Bununla ilgili olumsuz bir söze dayanamayız. Mısır'a karşı konuşan herkes doğranacak."

Makram'ın elini boynuna götürerek kesme işareti yapması üzerine salondakilerden bazıları kısa süreli şaşkınlık yaşadı, bazı katılımcılar ise bakanı alkışladı.

Şikayet başvurusu yaptılar

Mısır Göçmenlik Bakanı Nabila Makram'ın tehdit içerikli konuşmasının yer aldığı videoyu internet siteleri ve sosyal medya hesaplarına yükleyen "Mısırlı Kanadalılar Demokrasi Koalisyonu" (ECDD) isimli grup, bakan hakkında şikayetçi oldu.

ECCD Başkanı Ahmed Abdelkader, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mısırlı Bakan Makram'ın Kanada topraklarında Kanada vatandaşlarını tehdit etmesinin skandal olduğunu söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Makram'ın Toronto'da Mısır'daki rejimi eleştirenleri dilimlemek ve doğramakla tehdit ettiğini belirten Abdelkader, şunları kaydetti: "Yurt dışındaki Mısırlıları bu şekilde tehdit eden rejimin ülke içindeki Mısırlılara neler yaptığını hayal etmeliyiz. Kanadalı Mısırlılar olarak, Mısır rejiminin insan hakları ihlallerini, diğer politika ve uygulamalarını açıkça eleştirdiğimiz için kendimizi tehdit altında hissediyoruz. Artık Kanadalı Mısırlılar, kendilerini güvende hissetmeyecekler. İnsan haklarının sistematik olarak ihlal edildiğini bildiğimiz bir rejimin bakanı, Kanada'ya gelip Kanadalıları Kanada topraklarında tehdit ediyor. Biz Kanada vatandaşı Mısırlılar olarak kendisini ve Mısır rejimini polise raporlarımızla şikayet ettik. Kanada makamları, Suudi rejiminin gazeteci Cemal Kaşıkçı'ya yaptıklarını hesaba katarak, Mısırlı Bakan Makram'ın hükümet tehdidini ve tehditte kullandığı kesme hareketini ciddiye almak zorundadır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

meşe

RABBİM FİRAVUNU VE ASKERLERİN DENİZDE LELAK ETTİ, NEMRUTU BİR SİNEK E HELAK ETTİRDİ, RABBİM İNŞAALLAH SİSİ VE YANDAŞLARINI HELAK EDER, RABBİMİN GÜCÜ HERŞEYE YETER,

Nur

Bir müslüman mı yahudimi ne olduğu belli olmayan bir kadın canavar. bae suidi arapları gibi vahşi aynı tarz insanlar. yönetimleri ele geçirmişler kendilerinden olmayan düşman belledikleri adamları gittiği ülkelerde ele geçirip doğruyor eritiyor kanalizasyonlara gönderiyor yok ediyorlar ülkemizde suidiler yapmadımı. bunlar müslümanız diyorlar Allah belanızı versin siyonistlerin uşakları maşaları ve siyonistlerin ta kendileri bazıları Rabbim verecek belasını bae ninde suidilerinde sisi ninde esedinde katledilen ülkesinden kaçıp mülteci olan denizlerde boğulan insanların küçücük çocukların feryadı arşı titretiyor sebep olan susan göz yuman tüm ülkeler belâsını bulacak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23