• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Daima millet Daima Hizmet"! Davutoğlu’nun yanındaki isim AK Parti’den kopamadı

Yeniakit Publisher
2019-12-14 13:22:00 -
"Daima millet Daima Hizmet"! Davutoğlu’nun yanındaki isim AK Parti’den kopamadı

Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu arasında yer alan Kani Torun'un resmi web sitesinde, AK Parti’nin “Daima Millet, Daima Hizmet” sloganına yer verilirken, isminin altında ise “AK Parti Bursa Milletvekili” ifadesi yer alıyor.

 yeniakit.com.tr 

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi adını verdiği yeni siyasi oluşumu dün Ankara’da ilan etti. Partinin dün tanıtılan Kurucular Kurulu üyelerinin çok büyük bir kısmını eski AK Partili isimler oluştururken, bu isimlerden 18’i daha önce AK Parti milletvekilleri…

Davutoğlu’nun partisinde kurucular kurulu üyesi olarak yer alan isimlerden biri de Türkiye’nin eski Somali Büyükelçisi Kani Torun oldu. 2011 yılında Türkiye’nin Somali çıkarmasında aktif görev alan ve bu görevinin ardından AK Parti 26’ncı dönem Bursa Milletvekilliği görevinde bulunan Kani Torun da Gelecek Partisi’nde görev aldı. Ancak dikkatlerden kaçan bir ayrıntıyı Yeni Akit yakaladı.

Resmi sitesinde halâ AK Partili!

Kani Torun’un resmi web sitesinde ise Gelecek Partisi ile alakalı hiçbir bilgiye yer verilmedi. Bilakis Kani Torun, kendisine ait internet sitesinde halen AK Partili…

Sitesinde, AK Parti’nin “Daima Millet, Daima Hizmet” sloganına yer veren Kani Torun’un isminin altında ise “AK Parti Bursa Milletvekili” ifadesi yer alıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

1959 yılında Artvin Ardanuç’ta dünyaya gelen Kani Torun, Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde Başbakan Başdanışmanı olarak görev almıştı.

İşte Torun'un resmi sitesinin Gelecek Partisi'nin kuruluşu sonrası güncellenmeyen hali:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Davu

Akp koltuk alamayanlar ön taraftan koltuk tan yer kapmak için yarışı yor

Dursun

Daima millet daima hizmet akp nin sadece sloganında kaldı.. milletin çektiğini yaşadığını yaşamayan akp elitleri hangi milletten hangi hizmetten bahsediyor.. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23