• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Daha çıkmadan kötülemeye başladı! Fatih Altaylı'dan skandal yerli otomobil yorumu

Yeniakit Publisher
2019-12-21 16:03:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Daha çıkmadan kötülemeye başladı! Fatih Altaylı'dan skandal yerli otomobil yorumu

Türkiye'nin merakla beklediği yerli otomobilin ilk fotoğrafını dün Bakan Mustafa Varank paylaştı. Görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte milyonlarca kişinin paylaştığı yerli otomobile Fatih Altaylı'dan skandal bir yorum geldi.

Türkiye'nin ilk yerli otomobili 27 Aralık 2019 cuma günü tanıtılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yerli otomobili yapan 5 iş adamıyla poz verdi, gündeme oturdu.
Varank'ın paylaştığı fotoğraflarda yerli otomobillerin üzeri brandayla örtülüydü. İkinci fotoğrafta ise yerli otomobili yapan iş adamları ve TOBB'un başkanı yer alıyor.

Çıkmadan kötülemeye başladı

Herkesin merak ettiği yerli otomobille ilgili gazeteci Fatih Altaylı'dan skandal bir yorum geldi. Bugünkü köşesinde yerli otomobili ele alan Altaylı, yerli otomobilin daha tanıtımı yapılmadan kötülemeye başladı. Yerli otomobilin görüntüsünün brandalı olarak gösterilmesini eleştiren Altaylı, "Yerli otomobil konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşamaya hazırlıyorum kendimi" dedi. Bugüne kadar hiçbir lansmanda önden çekilmiş bir fotoğrafın yayınlandığını görmediğini belirten Altaylı, "Fotoğrafa bakınca 21. Yüzyılın otomobili geliyor diye bir heyecana kapılmadım, tam aksine “Bozulmuş bir otomobili kaldırıp götürmeye gelmiş” bir gruba rastladım." ifadelerini kullandı. 

İşte Altaylı'nın skandal yazısının o bölümü;

Yerli otomobil konusunda ciddi bir hayal kırıklığı yaşamaya hazırlıyorum kendimi.
Bunun nedeni ise iki adet fotoğraf.
Dün belki gözünüze çarpmıştır internette dolanırken.
Üzeri en sıradanından otomobil örtüsü ile örtülmüş iki otomobil ve önünde duran bir grup adam.
İkinci fotoğrafta ise aynı örtülü araçların önünde bu kez tek başına poz vermiş bir başkası, ilgili Bakan Mustafa Varank.
Çok değil birkaç hafta önce ABD’de bizim yerli elektrikli otomobilin rakibi olacak olan Tesla’nın yeni kamyonetinin tanıtımı vardı.
İzlediniz tahmin ederim.
İzlemediyseniz açın izleyin.
Bir de bu fotoğraflara bakın.
Diyeceksiniz ki “Yahu dur bir daha tanıtım değil, ilk fotoğraf. İmalatçı babayiğitler poz vermişler”
Bakın size şunu söyleyeyim.
50 yıldır bu otomobil işinin hastasıyım.
Çok tanıtım gördüm, çok lansman gördüm.
Hiçbirinde önden çekilmiş böyle bir fotoğraf görmedim.
Fotoğrafa bakınca 21. Yüzyılın otomobili geliyor diye bir heyecana kapılmadım, tam aksine “Bozulmuş bir otomobili kaldırıp götürmeye gelmiş” bir gruba rastladım.
Elbette otomobilin yapıcıları ya da yatırımcıları otomobilleri ile ilgili heyecan yaratıcı bir poz verebilir.
Ama o pozun da bir heyecanı bir kalitesi olur.
Beyaz boyalı gri kepenkli bir garaj benzeri yerde floresan ışığı altında, yaka bağır açık özensiz bir fotoğraf olmaz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Bu kadar malca bir yorum olmaz.. brandanın içi değilde brandaya göre araba yorumlanıyor.. yok bakanın kravatı yokmuş.. sende beyin yok...

Kocasolak

Gavurun kuyruğuna basılınca bundan ses çıkıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23