• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dağ yürüyüşünde mahsur kalan genci jandarma kurtardı

Yeniakit Publisher
2019-09-15 18:57:03 -
Dağ yürüyüşünde mahsur kalan genci jandarma kurtardı

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Arama ve Kurtarma ekipleri, arkadaşlarıyla birlikte çıktığı yürüyüşte tansiyonu çıkınca fenalaşarak mahsur kalan genci kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Arama ve Kurtarma ekipleri, arkadaşlarıyla birlikte çıktığı yürüyüşte tansiyonu çıkınca fenalaşarak mahsur kalan genci kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kurtarılan genç hastanede tedavi altına alındı.

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde N.C.B. ile arkadaşı E.B., Balaban Mahallesi’nde bulunan Kanlı Gölet’e yürüyüşe çıktı. Bir süre sonra E.B.’nin tansiyonu çıktı. Gittikleri yerde mahsur kalan iki arkadaş çareyi jandarmayı aramakta buldu. Arkadaşı E.B’nin tansiyonunun yükseldiğini ve mahsur kaldığını söyleyen N.C.B., jandarmadan yardım istedi. İl Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma Timleri, ihbarın ardından gençlerin mahsur kaldıkları yerden almak için harekete geçti. Jandarma ekipleri, mahsur kalan N.C.B. ve E.B.’yi kısa sürede bularak kurtardı. Tansiyonu yükseldiği için rahatsızlanan E.B., en yakındaki hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23