• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri yeniden sosyal medyanın gündeminde

Yeniakit Publisher
2020-04-05 13:13:00 - 2020-04-05 14:01:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz yıl bir AVM'nin açılışında yaptığı, "Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim" sözleri yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl katıldığı bir AVM'nin açılışında söylediği sözler yeniden gündeme geldi. O günkü konuşmasında 'Gün ekonomimize köstek değil destek olma günüdür' diyen ve vatandaşı yastık altındaki dövizleri bozdurmaya çağıran Erdoğan, 'Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım' ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan açıklamalarına bu şekilde devam etmişti.

"Burada özellikle ekranlar aracılığıyla duyurmam gereken bir konu daha var. O da şu. Hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. Anlaşamadığımız kişiler olabilir, kurumlar olabilir vs... O da şu. Çünkü şu anda yatırımcıların oluşturduğu bir mecliste bir aradayız. Bir defa faiz meselesini çözmemiz gerekiyor. Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim, kararlıyım. Çünkü faizi önemli bir sömürü aracı olarak görüyorum. Faizi emperyalist mantığın en önemli sömürü araçlarından biri olarak görüyorum ve faizi yatırımcıyı köşeye sıkıştırma aracı olarak görüyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

diyarbakırlı

Yalnız değilsiniz Reisim. Arkanızda milletimiz, yetmezse ümmetimiz vardır elhamdulillah.

Ümmet

Şu işsizlik fonunda bireken,110 milyardan,işyeri kapatılanlara verseniz de onlar da kiralarını ödese,bekleyen faturalara ne olaçak?Sermayeye,İngiliz tefecilerine olan borçlar ötelensin ve devletden onbinlerce maaş alanlara,asgari üçretle krizi atlatsınlar.Bunlar olmazssa,İktidar ,halka değil,zaten zengin olan sermayeye çalışıyor iddiaları daha da güçlenecek.Geç elen önlemlerin işe yarmadığını virüsde gördük.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23