• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlara çok söyledik...

Yeniakit Publisher
2018-03-17 13:57:00 - 2018-03-17 14:39:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bunlara çok söyledik...

Mardin'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröristlere silah gönderen ABD'ye gönderme yaparak 'Bunlara çok söyledik, 'Bak, yanlış yapıyorsunuz, hem teröre karşıyız diyorsunuz hem de teröristlerle beraber hareket ediyorsunuz. Bunun bedelini, faturasını ağır ödersiniz.' Nitekim öyle oldu. ' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Bugün başka bir heyecana sahipsiniz. Mardin, Türkiye'nin özü, özeti, aynası olan bir şehirdir.

Biz kardeşlik içinde yürüyen bir Mardin görmeyi arzu ediyoruz. Tek millet dediğimiz zaman ne diyoruz. 81 milyon tek millet. Bizi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar.

Biz 780 bin km'ye nerelerden geldik biliyor musunuz? 18 milyon km'den buralara geldik. Bir terör koridoru ki oradan devamlı taciz ediliyoruz. Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa taciz ediliyor. Sabır sabır sabır... Yetti artık dedik. Öyleyse gireceğiz... Bize dost görünenler girmeyin dedi. Sizi çok dinledik girmedik. Ne oldu? Roketlerle devamlı tacizler devam etti. Dedik artık durmayacağız. Ya Allah bismillah yürüdük.

Bunlara çok söyledik, 'Bak, yanlış yapıyorsunuz, hem teröre karşıyız diyorsunuz hem de teröristlerle beraber hareket ediyorsunuz. Bunun bedelini, faturasını ağır ödersiniz.' Nitekim öyle oldu. Paraları bol, paraları bol olduğu için 5 bin tır silah gönderiyor, 2 bin kargo uçakla silah gönderiyor. Ne oldu? Şimdi hepsini bulduk teröristler kaçıyor, biz silahları topluyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Afrin'de vurduk, Kandil'de vurduk vurmaya da devam edeceğiz. Çünkü bunlar benim milletimi bölmeye çalışıyorlar.

Mardin'in Derik ilçesinde görev yaparken şehit edilen kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk'ü rahmetle yad ediyoruz.

Bugünden geriye dönüp baktığımızda bölücü örgütün, Kobani olaylarıyla çukur eylemleriyle ne yapmaya çalıştıklarını şimdi çok daha iyi anlıyoruz. Bu örgüt islam düşmanı bir örgüttür. Masum sivilleri kalkan yapacak kadar, ana kucağındaki bebekleri katledecek kadar vahşi bir örgüttür. Kürt ve arap kardeşlerimin bölücü terör örgütün kime ve neye hizmet ettiğini artık kavradığına inanıyorum.

Milletten aldığı yetkiyi istismar edenlere kesinlikle müsamaha göstermeyiz.

Terörle arasına mesafe koyanlar meşru siyasi aktör gibi değerlendirilir, öyle kabul edilir.

Mardin'de şimdiden oteller dolmuş durumda. Bir huzur kenti haline geldiğiniz zaman bu ekonomiye de olumlu yansıyor. Biz Mardin'i Mardinli kardeşlerimi ihmal etmedik. Ekonomiyi büyütürken özgürlüklerden taviz vermedik. Ülke tarihinde eşi benzeri olmayan reformları harekete geçirdik. Mardin'e son 15 yılda 25 katrilyon değerinde yatırım yaptık.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23