• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan'da

Yeniakit Publisher
2018-03-26 18:25:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bulgaristan'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-AB Zirvesi'ne katılmak üzere Bulgaristan'ın Varna şehrine geldi. Erdoğan, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov tarafından karşılandı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "TUR" ile  saat 14.50'de Bulgaristan'ın Varna şehrine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Varna Havalimanı'na gelişinde Varna Valisi  Stoyan Pasev, Varna Belediye Başkanı İvan Portnih, Türkiye'nin Sofya Büyükelçisi  Hasan Ulusoy, Türkiye'nin Avrupa Birliği nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi  Faruk Kaymakcı,  Türkiye'nin Burgaz Başkonsolosu Nuray İnöntepe, Türkiye'nin  Filibe Başkonsolosu Hüseyin Ergani  ile büyükelçilik personeli tarafından  karşılandı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa  Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı  Berat Albayrak ile bazı milletvekilleri de Varna'ya geldi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23