• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çorum’a 28 doktor atandı

Yeniakit Publisher
2020-02-26 18:29:11 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Çorum’a 28 doktor atandı

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’a 8’i uzman, 20’si pratisyen olmak üzere 28 doktor ataması yapıldığını bildirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Çorum’a 8’i uzman, 20’si pratisyen olmak üzere 28 doktor ataması yapıldığını bildirdi.

91. Dönem Devlet Hizmetleri Yükümlülüğü Kurası kapsamında Çorum ve ilçelerine hekim atamalarının gerçekleştirildiğini belirten Milletvekili Kaya, kadın hastalıkları ve doğum uzmanın İskilip Devlet hastanesi, İç hastalıkları uzmanın Osmancık Devlet Hastanesi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktorlarının 2’sinin Çorum Eğitim Araştırma Hastanesinde diğerlerinin ise Bayat ve Osmancık Devlet Hastanesi’nde görev yapacağını bildirdi.

Çorum’a atanan Uzman aile hekimlerinin Boğazkale ve Uğurludağ Devlet Hastanesi’nde görev yapacağını kaydeden Kaya, atanan 20 pratisyen hekimin ise 10’nun Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 4’nün Sungurlu Devlet Hastanesi’nde, 2’sinin İskilip Devlet Hastanesi’nde ve birer hekiminde Boğazkale, Mecitözü, Oğuzlar ve Uğurludağ Devlet hastanelerine atamalarının yapıldığını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23