• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'ye çalışan İmambakır Üküş, İzmir depremini AK Parti'ye bağladı!

Yeniakit Publisher
2020-10-30 19:01:00 - 2020-10-30 19:02:35
CHP'ye çalışan İmambakır Üküş, İzmir depremini AK Parti'ye bağladı!

İzmir’de meydana gelen ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, provokatif bir tweete imza attı.

İzmir’de yaşanan ve can kayıplarımızın olduğu depremin ardından, vatandaşlar yakınlarının kurtarılması ve onlardan haber alabilmek için uğraşırken, CHP'ye çalışan gazeteci ve İstanbul Gerçeği Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş ise, provokatif ve gerçek dışı bir paylaşıma imza attı.

Sanki İzmir'i AK Parti yönetiyormuş gibi, deprem üzerinden siyasete kalkışan Üküş, “AK Parti Türkiye’yi felakete sürüklüyor” iddiasında bulundu.

İnsanlar can derdinde...

Üküş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçmiş olsun Ege. Deprem bu ülkenin gerçeği. Hem de çok acı gerçeği. Deprem gerçeğine odaklanma yerine ranta odaklanmış AK Parti Türkiye'yi felâkete sürüklüyor. İstanbul depremine hazırlanmak yerine rant projesi olan Kanal İstanbul için ısrar edenler felâkete davetiye çıkarıyor" iddialarında bulundu.

Skandal sözlerden sonra, sosyal medya kullanıcıları "İnsanlar can derdinde, sen siyaset yapıyorsun" yorumlarıyla Üküş'e tepki gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

haberci

bu birde imammış güya. imam olan bir insanda Allah korkusu olur. 

Nostalji

Adam doğruyu yazmış ne kızıyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23