• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin yönettiği ilçede afişler kesiliyor

Yeniakit Publisher
2019-03-15 14:36:00 -
CHP'nin yönettiği ilçede afişler kesiliyor

Daha önce DSP'li adayların afişlerinin kesilmesiyle gündeme gelen CHP yönetimindeki Ankara Yenimahalle'de, şimdi de AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'nin afiş ve pankartları kesildi.

CHP yine bir pankart kesme kriziyle gündeme geldi. Daha önce DSP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Haydar Yılmaz'ın afişleri kesilmişti. Şimdi de CHP'li belediyenin yönettiği Yenimahalle ilçesinde Cumhur İttifakı AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin ilçenin çeşitli bölgelerine astığı seçim afiş ve pankartları kesildi. Afiş ve pankartların kesilmekle kalmayıp parçalandıkları gözlerden kaçmadı.

'Oylar arttı, CHP'liler harekete geçti'

Seçime sayılı günler kala konuyla ilgili bilgi veren yetkililer; "Veysel Tiryaki’nin Yenimahalle ilçesindeki itibarının giderek artması, hem anketlerde hem de vatandaş nezdinde oylarının arttığının görülmesi üzerine CHP’liler harekete geçti. Cumhur İttifakı AK Parti adayı Veysel Tiryaki’nin seçim afişleri kesildi. Afişleri kesmekle yetinmeyen saldırganlar, hıncını afiş ve pankartları parçalayarak almaya çalıştı." şeklinde konuştular.

Olayın emniyete intikal ettirildiği ve mobese kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23