• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin CNN boykotu sonrası ortalık karıştı! ‘Bedelini ödeyeceksin şerefsiz’

Yeniakit Publisher
2020-02-11 00:12:00 -
CHP’nin CNN boykotu sonrası ortalık karıştı! ‘Bedelini ödeyeceksin şerefsiz’

Hürriyet yazarı Nedim Şener'in, "CNN Türk baskınında söylediğimi tekrar edeyim: Burası bizim evimiz" başlıklı yazısı tartışma konusu oldu. Nedim Şener ile CHP'li Yurter Özcan, sosyal medya üzerinden bir birlerine çok ağır ifadelerle yüklendi.

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü köşesinde, "CNN Türk baskınında söylediğimi tekrar edeyim: Burası bizim evimiz" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Odatv davasında yaklaşık 13 ay tutuklu kalan gazeteci Şener, CHP'nin boykot kararı aldığı CNN Türk'e değindi. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında CNN Türk binasının basılmasını hatırlatan Nedim Şener, bu tarihten sonra CNN Türk’ün isim hakkının elinden alınması için CNN kanalına şikayetler yapıldığını, bu şikayetlere CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan'ın da eşlik ettiğini savundu.

"15 Temmuz’dan beri CNN Türk, özellikle Amerika’da yaşayan FETÖ’cülerin hedefinde. Yalnız dezenformasyon yapmıyorlar, aynı zamanda CNN adının sahibi Amerikalı şirkete de şikâyet ediyorlar. Bunlara CHP’nin Amerika’daki temsilcisi de eşlik ediyor. Başvurular yapıp isim hakkının geri alınması için uğraşıyorlar" diyen Nedim Şener, söz konusu boykotu, “15 Temmuz’dan beri ikinci büyük saldırı” olarak tanımlarken, “O gece darbecilere söylediğimi şimdikilere de tekrar edeyim. Burası bizim evimiz” diyerek boykota tepki gösterdi.

Sosyal medyada atıştılar

Öte yandan, Nedim Şener'in yazısından sonra, sosyal medyada Nedim Şener ile Yurter Özcan arasında bir polemik yaşandı.

Karşılıklı birbirlerine yanıt veren iki isim de, sosyal medya hesaplarından sert mesajlar paylaştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Nedim Şener, Yurter Özcan için, "Bak şerefsiz CHP’li Yurter Özcan, senin orada FETÖ’cülerle ne haltlar yediğini kendin anlatıyorsun zaten. Şimdi azıcık onurun varsa, hapisten çıkmam için kim nereye gitmiş açıkla. Seni böyle bırakmam şerefsiz yalancı" derken, Yurter Özcan da Şener'e, "İktidar yalakası, benden Türkçesini istediğin raporun 2009 Cumhuriyet gazetesi manşetiydi bu. Korku hafızana kötü gelmiş. Şerefsiz CHP’li hakaretinin bedelini de ödeyeceksin. Bunu unutma" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

Suç duyurusunda bulundu

CHP’nin söz konusu boykotu FETÖ talimatı ile yaptığını iddia eden Nedim Şener’le Yurter Özcan‘ın sosyal medyadaki kavgasından sonra, Özcan, dikkat çeken bir adım attı.

Yurter Özcan, Nedim Şener hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Nedim Şener'in attığı tweetlerin hakaret içerikli olduğunu belirten Özcan, hakaret suçundan dolayı Şener hakkında kamu davası açılmasını talep etti.

Ayrıca Yurter Özcan'ın, Nedim Şener hakkında tazminat davası açacağı da belirtildi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

saddi maddi

CHP hakikaten şerefsiz bir partidir. işi gücü fitne fesat yalan dolan iftira ve hırsızlıktır. Helal Olsun Nedim Beye. Şerefi olsa Fetöden PKK dan yana olmazdı. Gelmiş geçmiş en büyük şerdir. Şeytandır.

Sert

Nedim Şener sonuna kadar haklı. Dağlara CHP yazılan CHP değildir. Doktorlar rapor vermez. Kendi haline bırakınız diyor. Etrafa zarar vermeden dursalar. Milli güvenlik sorunu oldu. Bende Atatürk sevdalısıyım. Atatürk ün arkasına saklanan, 6 oku yok etmeye çalışan CHP sizi İsmetpaşa bile kurtaramaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23