• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyeden "logo" skandalı... Tek kelimeyle rezillik

Yeniakit Publisher
2020-12-18 15:26:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
CHP'li belediyeden "logo" skandalı... Tek kelimeyle rezillik

CHP'li Karşıyaka Belediyesi, belediye şirketi olan Kent A.Ş.'nin bünyesindeki Kent Garden Restoranı için kullandığı logonun HDP logosuna benzemesi büyük tepki topladı.

31 Mart seçimlerinden bu yana CHP ile HDP arasındaki ittifak sonrası, birçok CHP'li belediyede HDP'lilerin işe alınması ve önemli görevlere getirilmesinin yankıları sürerken, Karşıyaka'da da çarpıcı bir gelişme yaşandı.

CHP'li Karşıyaka Belediyesi, belediye şirketi olan Kent A.Ş.'ye bağlı "Kent Garden" isimli restoran için akıl almaz bir logo hazırlayıp, kullanmaya başladı.

AK Partili Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran, sosyal medya hesabından logonun bulunduğu görseli paylaşarak, "Sempatizan olduğunuzu biliyorduk. Ancak bu kadar alenen aşıklısı olduğunuzu hayal etmemiştik. Vatan, bayrak, toprak denince aklınıza gelenin vatan evlatlarımızın kanını döken, memleketimizin bütünlüğünü tehdit edenlerin, 50 yıllık hesabı gördüklerimizin kullandığı görselin olduğunu hatta bu görseli vatansever Karşıyaka'mızın içinde barındıracağınızı maalesef düşünmemiştik. Bu millet sizden bunun hesabını sorar. Karşıyaka halkı size bu koltukları bedelsiz emanet ettiği gibi bedel ödeterek geri almayı da bilir. Sıkıntı yok" açıklamasını yaptı.

Karşıyaka Belediyesi'ne bir tepki de AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli'den geldi.

Keseli, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim dönemi yaptığı gizli ittifak, Türkiye'nin dört bir yanından patlak vermeye devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi'nin PKK/YPG motifli çocuk parkından sonra, kirli ittifak kendini ne yazık ki gözbebeğimiz Karşıyaka'mızda göstermiştir. Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu mukaddes topraklarda, HDP'nin logosu, Karşıyaka Belesiyesi'ne bağlı Kent AŞ'nin Kent Garden Restoranı'na hiç utanmadan, gözümüzün içine bakarcasına, hatta kör göze parmak sokarcasına verilmiştir. PKK'nın siyasi uzantısının logosunu ilçemizde belediye restoranına veren zihniyete sormak istiyorum; bunca şehitten hiç mi utanmadınız? Atatürk'ün arkasına saklanmaktan hiç mi çekinmediniz? Bu rezaletin altında kimin imzası vardır?" dedi.

Deprem ve sel gibi felaketlerde, belediyenin önlem eksikliği olmasına rağmen yine de vatandaşın mağduriyetinin arasında siyaset yapmadığını kaydeden Keseli, "Sayın Cemil Tugay, deprem döneminde siyaset olmaz dedim sustum. Mavişehir'i su bastı, vatandaşın derdinin arasında siyaset olmasın dedim sustum. O logo oradan gidecek, bu rezillik bitecek!" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

CHP=HDP doğru demek ki.

HDP kapanırsa yerini CHP alır hiç ihtiyaç olmaz başka bir partiye.

Şeyh Şamil

bu milletin anlamadığı eğer bu logo ve partisi yasak ise neden hala kapatılmadı? yok yasak değilse sorun ne? evirip çevirmeyin artık kapatın gitsin bu şer ocağını. yoksa yok log benzedi yok benzemedi bu ne biçim iş?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23