• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP yine çirkeflik peşinde! Hatay planlarını açıkladılar

Yeniakit Publisher
2024-04-08 21:25:00 - 2024-04-08 21:53:45
CHP yine çirkeflik peşinde! Hatay planlarını açıkladılar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici Hatay hakkındaki kararlarını açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici, "Biz, 'Cumhuriyet Halk Partisi Hatay'a sahip çıkıyoruz' çalışma grubunu; bayramdan hemen sonra çalışmalarına başlamak üzere kuruyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici, CHP'nin itiraz ettiği Hatay seçimleri ile ilgili Yüksek Seçim Kurulu'ndan (YSK) çıkan 'ret' kararının ardından CHP Genel Merkez'de basın toplantısı yaptı. CHP'li Binici, henüz itiraz süreci sonuçlanmadan seçimin oldu bittiye getirildiğini kaydederek, "Yüksek Seçim Kurulu hâkimleri Hatay halkının kendilerine emanet ettiği iradelerine sahip çıkmamış, adalet yerine adaletsizliği tercih etmiştir. Bugün gayrimeşru ve halk iradesini hiçe sayan bir yönetim masa başında verilen hukuksuz bir kararla kurulmuştur. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'şahsi meselem' dediği Hatay, artık hepimizin, tüm Türkiye'nin şahsi meselesidir. Hatay halkının iradesi tecelli etmeden, Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda oturanların her bir adımının takipçisi olacağız. Hatay'daki gayrimeşru yönetimin her an nefesimizi ensesinde hissedeceği yeni bir girişim kuruyoruz. Tüm büyükşehir belediye başkanlarımız, Türkiye'nin en önemli şehir plancıları, hukukçuları ve denetçilerinden oluşan, 'Cumhuriyet Halk Partisi Hatay'a sahip çıkıyoruz' çalışma grubunu, bayramdan hemen sonra çalışmalarına başlamak üzere kuruyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ADNAN

Atatürk ün adından nemalanan hainler bunlar, chp nin meselesini Hatay hepimizin meselesi otur oturduğun yerde

ersan

akit 2019 seçimlerinde İmamoğlu 12000 oy fark attığında çaldılar deyip seçim iptal edildiğinde nerdeydiniz gerçi sonra İmamoğlu 800 bin fark atınca hepiniz deli olmustunuz. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23