• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Aydın ilçe belediye başkan adayları 2019 kim oldu?

Yeniakit Publisher
2018-12-18 20:04:00 - 2018-12-18 20:04:22
CHP Aydın ilçe belediye başkan adayları 2019 kim oldu?

CHP Parti Meclisi Mart 2019 yerel seçimlerinde aday göstereceği Artvin ve ilçeleri belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP Aydın Yenipazar belediye başkan adayı, CHP Koçarlı belediye başkan adayı, Karacasu CHP belediye başkan adayı, CHP Sultanhisar belediye başkan adayı, CHP Karpuzlu belediye başkan adayı, CHP Çine belediye başkan adayı son dakika olarak açıklandı.

CHP Parti Meclisi Mart 2019 yerel seçimlerinde aday göstereceği Artvin ve ilçeleri belediye başkan adaylarını açıkladı. CHP Aydın Yenipazar belediye başkan adayı, CHP Koçarlı belediye başkan adayı, Karacasu CHP belediye başkan adayı, CHP Sultanhisar belediye başkan adayı, CHP Karpuzlu belediye başkan adayı, CHP Çine belediye başkan adayı son dakika olarak açıklandı.

CHP'in belediye başkan adayları son dakika Parti Meclis'i tarafından açıklandı. CHP yerel seçim için 212 il ilçe ve belde belediye başkan adaylarını belirledi. Peki CHP'nin Aydın ilçe belediye başkan adayları kim oldu? 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu

CHP Aydın Yenipazar belediye başkan adayı Mehmet Yüsran Erden

Aydın Koçarlı belediye başkan adayı Mutlu Öztürk (Mevcut Başkan)
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Aydın Kuşadası belediye başkan adayı Ömer Günel CHP Belediyesi

Aydın Didim belediye başkan adayı Ahmet Deniz Atabay  Mevcut Başkan

Aydın Söke belediye başkan adayı Levent Tuncel i

Aydın Efeler belediye başkan adayı Mehmet Fatih Atay

Efeler, Kuşadası, Söke ve Didim adayları

Cumhuriyet Halk Partisi, parti meclisi toplantısının ardından Aydın’daki merkez Efeler, Kuşadası, Söke ve Didim ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Kuşadası’nda mevcut başkan Özer Kayalı’nın yerine Ömer Günel ile, Efeler’de mevcut başkan Mesut Özakcan’ın yerine Fatih Atay ile, Söke’de mevcut başkan Süleyman Toyran’ın yerine Levent Tuncel ile seçime girme kararı alırken, Didim’de ise 2014 seçimlerinde Mümin Kamacı’nın son dakika oyununa rağmen Belediye Başkanı seçilen Deniz Atabay ile devam kararı aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23