• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı bombalar yabancı uyruklu olabilir

Yeniakit Publisher
2016-06-29 11:15:00 -
Canlı bombalar yabancı uyruklu olabilir

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda dün gece yaşanan hain terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlattı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca dün akşam Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında, canlı bomba olan kişilerin Adli Tıp Kurumundaki otopsilerinin bittiği ve olayda belden yukarılarında vücut bütünlüğünün bozulduğu, kimliklerinin belli olmadığı ve yabancı olabilecekleri şüphelerinin bulunduğu öğrenildi.

Canlı bombaların keşif yapıp yapmadığının da araştırıldığı soruşturmada, geçmişe yönelik havalimanındaki kamera kayıtlarının inceleneceği kaydedildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23