• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Can Ataklı bile isyan etti: 6'sı bir adam etmemiş

Yeniakit Publisher
2022-02-14 20:32:00 - 2022-02-14 20:33:10

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, 6 muhalefet partisi liderinin bir araya geldiği görüşme sonrası mutabakat metninin açıklanması için 28 Şubat 2022 tarihinin seçilmesini sert sözlerle eleştirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Tesisleri'nde cumartesi günü bir araya gelmişti.

5 saat 30 dakika süren toplantı sonrası "güçlendirilmiş parlamenter sistem" hakkında mutabakat metninin 28 Şubat 2022'de açıklanacağı ifade edilmişti.

Can Ataklı: Niye 28 Şubat

28 Şubat tarihinin belirlenmesine isyan eden Can Ataklı şunları söyledi:

"28 Şubat deyince bunun böyle sömürüleyeceğini anlamıyor musunuz. 6 tane adam oturmuşlar. Bir adam etmemişler. Böyle bir mantık olur mu. 28 Şubat dediğiniz zaman en aptalı bile Türkiye'de "28 Şubat'ı hortlatmaya çalışıyorlar" diyecek. Hangi akıl yaptı, tahmin ediyorum Babacan'la diğeri fişeklemiştir. Onlar ittifak dışı bırakılsalar. Onlara oy verenler nereye yönelecek. Tekrar AK Parti'ye mi dönecek. Ben size söyleyeym Saadet'e gider, İYİ Parti'ye gider. CHP'ye gidenler bile olur."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AH GARİBİM

Yedinci si sen olmayasın

Akinci

6 si bir imamoglu etmemis demek istemis. Güzellemesinin adresi belli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23