• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Büyük bir sorun var, Lütfen siz soruna odaklanın'

Yeniakit Publisher
2022-08-13 13:33:00 -
'Büyük bir sorun var, Lütfen siz soruna odaklanın'

Yeni Şafak İnternet Servisi Müdürü Ersin Çelik sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında Şarkıcı bozuntusu Gülşen'in konserinde LGBT bayrağı açıp, 'beğenmeyen konser alanını terk etsin' lafı üzerinden derin bir analiz yaptı. Mahalle baskısı dedikleri sosyal davranıştan dert yanan seküler kesimin en ala mahalle baskısını yapan olduğu, sapık yaşam biçimlerini baskı kurarak nasıl ve ne tür bir taktikle dayattıkları bahsi yazıda irdelendi.

Yeni Şafak İnternet Servisi Müdürü Ersin Çelik sosyal medya hesabından yayınladığı yazısında Şarkıcı bozuntusu Gülşen'in konserinde LGBT bayrağı açıp, 'beğenmeyen konser alanını terk etsin' lafı üzerinden derin bir analiz yaptı. Mahalle baskısı dedikleri sosyal davranıştan dert yanan seküler kesimin en ala mahalle baskısını yapan olduğu, sapık yaşam biçimlerini baskı kurarak nasıl ve ne tür bir taktikle dayattıkları bahsi yazıda irdelendi. İşte o yazı:

Sanatçı Gülşen bir süredir konserlerinde LGBT’yi simgeleyen bezi açıyor ve eşcinsellere destek çağrıları yapıyor. İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı’da verdiği konserde de fotoğrafta görüldüğü gibi LGBT simgesini açtı. Bu kez bazı seyirciler bu propagandaya itiraz ettiler. Biletlerini alıp konser dinlemeye gelen insanlar en doğal tepkilerini ortaya koymuşlar. Kendilerine helal olsun. En azından tepki göstermişler. Bu bilinç önemli.

Gülşen ise bu itiraza azarlama ile karşılık verip, “rahatsız olanlar gitsin” demiş. Önemli olan nokta da burası. Gülşen son ve bariz örnek. Bu dayatmayı şirketler, markalar ve sosyal medya platformları da yapıyorlar zaten. “Beğenmiyorsanız, istemiyorsanız almayın, gelmeyin” diyorlar. Peki bizler ne yapıyoruz? Büyük oranda, “düzen böyle” diyerek sineye çekiyoruz.

Oysa böyle böyle normalleşecek, LGBT ideolojisi sınırsız kazanımlar elde edecek ve bir süre sonra LGBT’li olmasa da eşcinselliği desteklemeyenlerin söz söyleme hakkı olmayacak.

Bu bir komplo teorisi değil. Kimsenin gözünü korkutmak istemem. Ancak gidişat bu yönde. Bugünlerimiz yarınların habercisi. Gülşen ufak bir meydan okuma yaptı ve “gücünü” sergiledi. Yarın, “benim konserime yanında herhangi bir LGBT simgesi olmayan giremez” deme hakkını da kullanacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Öyle görünüyor ki; demokrasi, eşitlik, özgür düşünce gibi temel haklar bu zihniyetin elinde can çekişecek.

Gülşen dinlersiniz, konserlerine gidersiniz, şarkıları dilinize dolanır orası beni alakadar etmez tabii.

Fakat şunu net bir şekilde söylemek istiyorum; toplum bir süre sonra bu konuda ikiye ayrılacak. Yeni bir faşizm türeyecek. Sanırım bu bölünme etnik ya da politik bir ayrışmadan daha sert olacak.

Durum bu. Ben yazmaya, dikkat çekmeye devam edeceğim. Lütfen herkes kendisini ve evlatlarını bu konuda yetiştirsin. Tesirli fikri olan da söylesin. Çağın bu en büyük sorununun üstesinden ancak; el birliğiyle, cesur çıkışlar yaparak ve omurgalı bir duruşla gelebiliriz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sanat, yetenek acigini teshircilik ve soroscu kullanisli ahmaklikla kapatanlara hakettigi zabita-hukuk-millet tepkisi gosterilmeli

.....

sanat, yetenek acigini teshircilik ve soroscu kullanisli ahmaklikla kapatanlara hakettigi zabita-hukuk-millet tepkisi gosterilmeli

.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23