• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bülent Turan’dan CHP’ye tarihi ayar! Kasetli örgüt

Yeniakit Publisher
2020-01-18 12:51:00 -

TBMM'de konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, FETÖ konusunda HDP ile kol kola olan CHP’ye ayar verdi. Turan “FETÖ kasetli bir terör örgütü. Kasetle kim Genel Başkan değiştirmişse, FETÖ ile mücadelede iktidarı kim yalnız bırakmışsa siyasi ayağı orada arayın” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'nin FETÖ ile ilgili sözlerine kürsüden sert tepki gösterdi. 50 yıldan beri var olan bir terör örgütünden bahsediyoruz diyen Turan, sözlerine şöyle devam etti:

AK Parti yokken bu terör örgütü vardı. Şu an başta yargı olmak üzere birçok kurumumuzun takip ettiği bir süreç var. Bu süreci beraber takip edeceksek baştacı ama sadece kayıtçı kalması gibi sen sorumlusun sen sorumlusun derseniz yanlış olur. Az önce sayın konuşmacının gösterdiklerinin çok daha ötesinde fotoğraflar bende var. Kılıçdaroğlu'nun "Zaman gazetesinin kapanmaması için elimizden gelen her şeyi yapacağım" demesi, bir başka CHP'li vekilin, "Tüm maaşımı Bank Asya'ya yatıracağım" açıklaması, CHP'li bir belediye başkanının "Kılıçdaroğlu bize FETÖ'yle ilgili Dijitürk'ten çıkın talimatı verdi" sözlerinin bulunduğu fotoğraflar mevcut.

"Sizi hiç yanımızda görmedik"

"Biz bu adamlarla mücadele ederken sizi hiç yanımızda görmedik" diyerek CHP'yi sert bir dille eleştiren Turan, "MİT krizinde, dersanelerin kapatılmasında, Bank Asya'da hiç birinde yanımızda olmadınız. Allah'tan Erdoğan var, Allah'tan AK Parti grubuki bu adamlarla mücadele ettik biz" dedi.

"Kasetli bir örgüt bu"

FETÖ'nün kaset operasyonlarına dikkati çeken Turan, "Kasetli bir örgüt bu. Bu örgüt elindeki en büyük arguman olan kasetle AK Parti'nin güya ses kayıtlarını Meclis'teki tapelerini hukuksuz, yargı kararı olmaksızın yargılamışsa o örgütün gölgesini orada arayın. O örgüt MHP'ye operasyon yaptı kasetle beraber. yıllarca uğraştılar ama başaramadılar. Fakat o örgüt kasetle bir genel başkan operasyonu yaptı. Kasetle hangi partinin genel başkanını değiştirmişse FETÖ'nün ilişkisini gölgesini orada arayın. İtham etmek kolay, mücadele etmek zordur. Biz FETÖ'yle en iddialı haliyle mücadelemize size rağmen devam edeceğiz" sözleriyle konuşmasına son verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

fetönün siyasi ayağını araştırmak için önerge veren,muhalefete niye mecliste destek vermiyorsunuz,niye engellediniz.biraz dürüst ol adam ol adam.

Güney Doğulu

CHP=HDP hiç birinizin farkı yoktur diğerinizden. Ey CHP asın bunu bir tarafınıza. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23