• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bugün toprağa verilecek! Kalp krizi geçiren tuğgeneral şehit oldu

Yeniakit Publisher
2020-09-10 10:00:00 -
Bugün toprağa verilecek! Kalp krizi geçiren tuğgeneral şehit oldu

Türk ordusunun önemli komutanlarından İdlib’te görevli Tuğgeneral Sezgin Erdoğan, geçirdiği kalp krizi sonrası şehit oldu.

Birliğinin başında rahatsızlanan general için tüm müdahaleler yapıldı ancak kalbi yeniden çalıştırılamadı. Şehit generalin rahatsızlığını bile bile görevini bırakmadığı öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Erdoğan'ın tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu belirtilerek, “Bizi derin bir acı ve üzüntüye boğan olayda aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadesi kullanıldı. Uçakla memleketi Çanakkale’ye getirilen şehit tuğgeneral düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Selman

Neye göre şehit ? inşa Allah şehittir deyu, istisna dahi koyma gereği duymadığınız bu kulun şehit olduğuna emin misiniz ??? Subhan ALLAH!!! Üzerinde üniforma olduğu halde ölen herkese, otomatikman şehadet dağıtma "bidatını" terk edin artık! Kuran ve sünnete göre hareket edip, bu konuda ALLAH tan korkun!!!! Zira ALLAH zalimler topluluğunu hidayete erdirmez. La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbünAllah ve niğmel vekil...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23