• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bugün gazetesi muhabiri Zeynep Ceylan istifa etti

Yeniakit Publisher
2014-03-20 19:13:00 - 2014-03-20 19:28:35
Bugün gazetesi muhabiri Zeynep Ceylan istifa etti

17 Aralık darbe girişiminin medya ayağını oluşturan yayın organlarında çalışanlara yapılan baskı yüzünden istifa depremi sürüyor. Bugün gazetesinin deneyimli ekonomi muhabiri de istifa etti.

17 Aralık darbe girişiminin ardından paralel medyada yaşanan istifa depremi sürüyor.

Daha önce Zaman gazetesinden yazar Leyla İpekçi ve H. Salih Zengin ile çizer Osman Turhan'ın, Bugün’den Ahmet Taşgetiren’in ve CİHAN’dan Kübra Kara’nın istifasının ardından bugün de bir istifa daha geldi. Bugün gazetesinin deneyimli ekonomi muhabiri Zeynep Ceylan, gazeteden istifa ettiğini açıkladı.

MOBBİNG UYGULADILAR

Ceylan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Temmuz 2009'dan beri Ekonomi Muhabiri olarak çalıştığım Bugün Gazetesi'nden kişisel özgürlüğüm kısıtlanması ve mutsuz olmam nedeniyle ayrıldım. Kişisel özgürlükten kastım çoğunuzun tahmin edeceği üzere siyasi görüş ayrılığı ve bu görüşlerimi ifade etmemin engellenmesi yoluyla uygulanan mobbing.. . Son 2 yıldır iş bulayım öyle çıkarım diyordum. Ama gelinen nokta işsiz kalıp tazminatı yakmayı göze aldırdı. Allah büyük..” dedi.

İşte Zeynep Ceylan’ın o tweetleri:


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23