• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu kepazeliğe adalet ne diyecek? Suç kaydı sayısı 'pes' dedirtti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Bu kepazeliğe adalet ne diyecek? Suç kaydı sayısı 'pes' dedirtti

İdama varan caydırıcı cezaların olmaması Türkiye için adeta bir beka sorunu haline geldi. Son olarak İstanbul'da yakalanan bir şahsın 118 suç kaydı ortaya çıktı.

İstanbul'da dolandırıcılık suçundan 118 suç kaydı bulunan kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, il genelinde dolandırıcılık suçlarına yönelik şüphelilerin yakalanması ve firarilerin dosyalarının aydınlatılması amacıyla operasyon gerçekleştirdi.

Ekiplerin Başakşehir'de yakaladığı İ.S'nin (42), "dolandırıcılık" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarından 118 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

İ.S'nin "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık", "malvarlığı değerlerini yurtdışına çıkarmak ve gizlemek", "kişisel verilerin hukuka aykırı ele geçirilmesi" suçlarından 103 aranma kaydı ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

İ.S. emniyet ve adliyede işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ersin

iste türkiye gercekleri, 118 suc kaydi bulunan serbestce dolasabiliyor ama bir kere hükümeti elestir bak nasil iceri atiliyosun.

Gültekin

YAŞANAN OLAYLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK, HALKIN GÜVENLİĞİNİ TEMİNEN " ÖZEL İDAM " YASASI ÇIKARILMALIDIR, BU ARTIK TOPLUMSAL TALEP HALİNE GELDİ, GEREKİRSE ÖZEL İDAM YASASI HALK OYUNA SUNULMALIDIR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23