• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle vahşet görülmedi! İkisi ortadan bölünmüş, birinin başı kesilmiş...

Yeniakit Publisher
2019-08-23 14:58:00 -
Böyle vahşet görülmedi! İkisi ortadan bölünmüş, birinin başı kesilmiş...

Antalya’da görenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Muratpaşa ilçesinde bir rögar kapağının üzerinde parçalanmış 3 kedi ölüsü bulundu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, apartmanın girişindeki rögar kapağının üzerinde, parçalanmış 3 kedi ölüsü bulundu.

Muratpaşa'ya bağlı Fener Mahallesi'nde bulunan apartmanın önündeki rögar kapağı üzerinde, sabah saatlerinde, 3 kediyi gören hayvansever, susamış olduklarını düşünerek, kapla su götürdü.

Parçalandığını fark ettiler

Kedilerin yanına gelen hayvansever, parçalanarak, telef edildiğini fark etti. Kedilerden 2'sinin ortadan ikiye bölündüğünü, 1'inin de başının kesildiğini görenler, polise haber verdi. İhbarla gelip, olay yerinde inceleme yapan polis, kedilerin karınlarının da delici aletle deşildiğini belirledi.

“Suç kapsamına alınması lazım”

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, kedilerin özellikle Lara bölgesinde bu tür saldırılara maruz kaldığını söyledi. Bölgedeki kameraların kayıtlarının incelenmesi için emniyete ayrıca başvuruda bulunduklarını da kaydeden Yanık, "Hayvana şiddetin suç kapsamında alınması lazım. Kedilerin haline gerçekten üzüldük. Resmen vahşice katletmişler" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

[email protected]

şerefsiz büyücülerin işleri bunlar

ALLAH BELLARINI VERSİN!

Allahım bunların canlarını al kedilere ber!Ne istiyorlar masumlardan?Ağzı dili yok hayvanın!Allah’sız!Vahşiler!İnsanlık bu mu?Lanet olsun bunlara!Zavallı kediler ne yapıyorlar?Kendi hallerindeler!Köpek değil ki küçücük ısırmıyor!!!Isırsa da öldürmez!Aç susuz hayvancık!Suyu olsa kendini temizleyecek ama ağzı dili birbirine yapışmış!Vicdansızlar!Bunları yapanlar insan değil hain canavarlar,ormanları yakan zihniyet!En ağır cezayı istiyoruz!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23