• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bombacı pilotlar bana bağlıydı

Yeniakit Publisher
2017-08-27 12:15:00 - 2017-08-28 14:34:39
Bombacı pilotlar bana bağlıydı

FETÖ’nün ASELSAN’dan ihraç edilen mahrem imamı Sinan Kurt her şeyi itiraf etti. Kurt, Akıncı Üssü davasında yargılanan hain F16 pilotlarını tek tek deşifre etti.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü’ndeki eylemlere ilişkin açılan davada yargılanan ve “FETÖ ile hiçbir ilişkim yok, bu yapıyı tanımıyorum” şeklinde ifade veren FETÖ’cü pilotları, “Mete” kod adlı mahrem imam Sinan Kurt tek tek teşhis etti. Polis Özel Harekatı bombalayan pilot Ekrem Aydoğdu, Emniyet Genel Müdürlüğünü bombalayan Mehmet Çetin Kaplan ve F-16 uçaklarıyla yapılan saldırıları Akıncı Üssü’nde sevk ve idare eden Mustafa Mete Kaygusuz gibi isimleri kendisine gösterilen fotoğraflardan yaptığı analizlerle tespit eden Kurt, söz konusu 18 pilotun FETÖ’de görev aldığını ifade etti.

MAHREM YAPILANMA İFŞA OLDU 

Geçmiş yıllarda mühendislerinin şüpheli ölümleriyle gündeme gelen ASELSAN’daki mühendislik görevinden 15 Temmuz’dan kısa bir süre sonra ihraç edilen FETÖ’nün mahrem imamı Sinan Kurt, emniyet ve istihbaratın ortak çalışması ile yakalandı. 1982 Gaziantep doğumlu olduğunu, 8 bin 330 lira maaşla ASELSAN’da mühendislik görevinde bulunduğunu söyleyen Sinan Kurt, TSK içerisine sızan mahrem yapılanmanın kendisiyle nasıl irtibat olduğunu tek tek anlattı. Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturması kapsamında yakalanarak hakkında adli işlem yapılan Sinan Kurt, FETÖ yapılanması içerisinde mahrem abisi olarak ve sonrasında mahrem abilerinin üst abisi olarak faaliyette bulunduğunu belirtti. Akıncılar Üstünde görev yapan ve darbe faaliyetlerinde bulunan örgüt mensupları arasında tanıdıklarını tespit eden Kurt, FETÖ’nün imam listesinde yer alan 251 isimden 18’ini teşhis etti. FETÖ ile hiçbir ilişkisi olmadığını, darbeyi bilmediğini, kalkışmayı tatbikat sandığını öne süren 18 Fetullahçı F16 pilotunun, manipülatif yöntemlerle 15 Temmuz’un üstüne kapamaya kalkıştığı, devletin kritik noktalarını bombaladıkları belirlendi.

İŞTE SİNAN KURT’UN TEŞHİS ETTİĞİ O İSİMLER

Darbe girişimi gecesi Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığı’nı bombaladığı belirlenen ve TSK’dan ihraç edilen pilotlardan Kurmay Yüzbaşı Ekrem Aydoğdu. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Verdiğim ifademde geçen Musa kod isimli şahsa bağlı olan şahıs.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı oteli fotoğraflayan pilotlar arasında yer aldığı ifade edilen Erem Hekimhan. 

Benim muhtemelen 2014 yılında Ankara’da mahrem abisi olan İbrahim kod isimli İsmail Şahbaz ile tanıştırdığım şahıstır.

Akıncı Üssü davasında verdiği ifadesinde “Terörle mücadele harekatı var, gel” dediklerini öne süren harekat subayı Ali Karabulut.

Bu şahsın örgüt içerisinde mahrem abiliğini ben yapmaktayım.

İftiraya uğradığını belirterek, “FETÖ’ye üye değilim, hiçbir zaman da üye olmadım” diyen Eski Hava Pilot Üsteğmen Abdullah Özen.

Akıncılar Üssündeki subaylardandır. Bu dönem mahrem abisi bendim.

F-16 uçaklarıyla yapılan saldırıları Akıncı Üssünde sevk ve idare eden Mustafa Mete Kaygusuz.

Mustafa Mete Kaygusuz’u Ankara’da kim olduğunu hatırlamadığım mahrem abisi ile tanıştırmıştım.

Mesleğinin son 10 yılında F-16 pilotu olarak görev yaptığını, teröristlerle mücadele ettiğini söyleyen Abdurrahman Yıldırım.

Bu şahsın bir dönem mahrem abiliğini ben yaptım.

İddianamede, FETÖ’cü olmadığını iddia eden Yücel Canbolat.

2014 yılında Ankara’da kim olduğunu hatırlamadığım mahrem abisi ile tanıştırdığım kişi.

15 Temmuz’da darbe girişimine Akıncılar Üssünden katılan teğmen pilot Selahattin Yorulmaz.

2014 yılında Ankara’da kim olduğunu hatırlamadığım mahrem abisi ile tanıştırdığım kişi.

Akıncı Üssünde darbe faaliyetlerine katıldığı belirtilen Kurmay Yüzbaşı Oğuz Alper Emrah.

 Bu şahsın örgüt içerisinde mahrem abiliğini ben yaptım.

Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pilot olarak görev yapan İlker Hazinedar.

Bu şahsın son dönemde örgüt içerisinde mahrem abiliğini ben yaptım.

Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pilot olarak görev yapan Anıl Aydemir.

Bu şahsın son dönemde örgüt içerisinde mahrem abiliğini İsmail Şahbaz yaptı.

Darbe gecesi Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığı’na 1 adet GBU-10 bombası atarak 7 kişiyi şehit eden pilot Mehmet Çetin Kaplan.

“Üstteğmen pilot olarak bildiğim adını veya kod adını hatırlamadığım fotoğraftan teşhis edebileceğim şahıs” şeklinde geçen Tarık kod isimli Alper Küççük’e bağlı olan şahıstır.”

Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pilot olarak görev yapan Abdülkadir Bozbaş.

“Bir de Gaziantepli olarak tanıdığım Akıncılar Hava Üssünde görev yapan pilot şahıs vardı” şeklinde geçen İbrahim kod isimli İsmail Şahbaz’a bağlı olan şahıstır.”

15 Temmuz’da Akıncı Hava Üssündeki uçuş kulesinde görev yapan Mustafa Erez.

“Mehmet kod isimli Mustafa Aykut Akyol’a bağlı olan şahıstır.”

15 Temmuz’da Akıncı Üssünde görev alan Özgür Ötkün.

“Akıncılar Üssünde pilot olarak görev yapan hatta kurmay olduklarını bildiğim şahıslar” şeklinde bahsettiğim şahıstır. Bu şahsın son dönemde örgüt içerisinde mahrem abiliğini ben yapmaktayım.”

Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pilot olarak görev yapan Ömer Faruk Ünsal.

“Benim bir dönem abiliğini yaptığım hatırladığım kadarı gerçek ismi ile bildiğim Ömer Faruk Ünsal’ın Akıncılar Üssünde pilot olduğu şeklinde bahsettiğim şahıstır. Bu şahsın bir dönem örgüt içerisinde mahrem abiliğini ben yapmaktayım.”

Ana Jet Üs Komutanlığı’nda pilot olarak görev yapan Orhan Kuzucu.

“Belirtmeyi unuttuğum Mehmet kod isimli Mustafa Aykut Akyol’a bağlı olan şahıstır.”

MUHAMMED UZUN 


x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23