• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bomba iddia! İmamoğlu ile Akşener'in gizli planı deşifre oldu

Yeniakit Publisher
2023-02-05 14:26:00 -
Bomba iddia! İmamoğlu ile Akşener'in gizli planı deşifre oldu

Seçime az bir süre kala Millet İttifakı hâlâ bir aday üzerinde uzlaşamazken, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan 6'lı masayla ilgili bomba iddialar geldi.

Millet İttifakı'nda yaşanan adaylık krizi her geçen gün biraz daha derinleşirken adayın kim olacağına yönelik tartışmalar Türk siyasetindeki gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Savcı Sayan, A Haber ekranlarında yaptığı açıklamalarda Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşılıklı blöf yaptıklarını, İmamoğlu ve Akşener'in adaylık konusuyla ilgili gizli planlarının olduğunu dile getirdi.

Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını asla kabul etmeyeceğini dile getiren Sayan, Akşener tarafından desteklenen İmamoğlu'nun "Kılıçdaroğlu bana kafayı taktı. Kılıçdaroğlu seçilirse benim siyasi hayatımı da bitirir" dediğini öne sürdü.

"İmamoğlu'nun tek bir kurşunu var. O da Akşener ile birlikte aday olmak." ifadelerini kullanan Savcı Sayan, "Bu seçim Avrupa'dan aferin bekleyenlerle, Anadolu'dan aferin bekleyenlerin arasında geçecek." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Savcı Sayan'ın açıklamaları şu şekilde:

"İYİ Parti İmamoğlu'nu aday yapacak. Kılıçdaroğlu ile Akşener karşılıklı blöf yapıyor. Kılıçdaroğlu "Ben aday olmayayım, İmamoğlu da olmasın. Abdullah Gül'ü aday yapalım" diyebilir.

İmamoğlu, "Siyasi hayatımı bitirir" diyor

Kılıçdaroğlu adaylığını ilan ederse Akşener bunu asla kabul etmeyecek ve İmamoğlu'nu aday yapacak. Bunun üzerine büyük bir kavga var. İmamoğlu "Kılıçdaroğlu bana kafayı taktı. Kılıçdaroğlu seçilirse benim siyasi hayatımı da bitirir." diyor.

İmamoğlu'nun tek bir kurşunu var. O da Akşener ile birlikte aday olmak. Akşener İmamoğlu'nu bağımsız aday yapacak. Kılıçdaroğlu'nu tahrik ediyorlar. Kılıçdaroğlu adaylığını açıkladığında 6'lı masa içinde Kılıçdaroğlu'nun oyun bozan olduğunu iddia edecekler.

İmamoğlu gidip bir sürü il dolaşıyor. Neden dolaşıyor? Oraya gidip Kılıçdaroğlu'na oy mu istiyor? Kılıçdaroğlu ile Akşener Türk milletiyle oyun oynuyor.

Seçim tarihini açıklayın adayı duyuracağız dediler. Hani nerede aday? Bu seçim Avrupa'dan aferin bekleyenlerle, Anadolu'dan aferin bekleyenlerin arasında geçecek.

'Akşener kapıdan içeri giremez'

Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olursa Akşener falan kapıdan içeriye giremezler. Onun siyasi kumpasları meşhurdur."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

43

allah tüm kirli planlarını projelerini foyalarını ortaya çıkarsın inşallah amin

OMUT

TABİKİ SAYIN CUMUHURBAŞAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA AFERİN HELAL EDİYOR LAYİK KAHRAMAN SÖPER BİR LİDER . 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23