• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bolu’daki yangın faciası! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi:
Bolu’daki yangın faciası! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında hayatını kaybedenlerle ilgili bazı sosyal medya platformlarında suç teşkil eden paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık, 21 Ocak'ta Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde çıkan ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili bazı sosyal medya platformlarında suç teşkil eden paylaşımlar yapıldığını tespit etti.

"Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan başlatılan soruşturmada, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Başsavcılık, hayatını kaybedenlerin ailelerinin telefonla aranarak alay içerikli ifadeler kullanıldığı iddialarına ilişkin de ayrı bir soruşturma başlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ben şok

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Bolu'da meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Belediyenin yetki alanı içinde mi? Hayır. Burası turizm yatırımları alanında. O zaman sorumlu kim? Turizm Bakanlığı" ifadelerini kullandı.

HİZİPSAVAR

son 2-3 yılda onlarca vatandaşımızın elektriğe ve yangına teslim olduğu chp belediyeleri orda duruken bir tanesinden bile suçlu ve isitfa duyan varmı. herkes konuşacak suçlu bulunacak cezası verilecek ama chp sen konuşmayacaksın. siz atatrkn partisi olabilirsiniz ama mustafa kemalin askeride partiside değilsiniz. siz t.c kurusuna terörsit vatan düşmanı mı demek istiyorsunuz. ortağınız fetö ortağını de ortağınız pkk atatürkün partisi hadi ordan siiz vatan hainleri siiz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23