• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bolu'da feci kaza!

Yeniakit Publisher
2017-07-29 17:38:32 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bolu'da feci kaza!

Bolu’da, yol yapım çalışması sırasında üzerine kullandığı hafriyat kamyonu yuvarlanan şoför hayatını kaybetti.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Bolu-Mudurnu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol yapım çalışmasında hafriyat kamyonu şoförü olarak çalışan Nihat Aykul (55), ormanlık alandan kamyonuyla karayoluna indiği sırada kamyonun devrileceğini anlayarak aşağı atladı. Aykul’un atlamasının ardında kullandığı kamyon da devrildi. Devrilen kamyondan kaçamayan sürücü Aykul, kasasında kum dolu hafriyat kamyonunun altında kalarak feci şekilde can verdi.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Aykul’un ölüm haberini alan oğulları Mustafa ve Şehmuz Aykul ile sürücünün eşi olay yerine geldi. Babalarını arayan fakat göremeyen çocukları, Nihat Aykul’un kamyon kasasının altında kaldığını öğrenince sinir krizleri geçirerek, yol yapımını üstlenen müteahhite tepki gösterdi. Olay yerinde bulunan kepçenin çalışmamasına da tepki gösteren Şehmuz Aykul, kepçeye binerek kamyonu düzeltti ve babasının cesedine ulaştı.

Eşi gözyaşlarına boğuldu

Kocasının ölüm haberini alan eşi ise devrilen kamyonun yanına inerek dakikalarca gözyaşı döktü. Anneyi ve oğulları, olay yerinde bulunan jandarma ekipleri ve diğer işçiler güçlükle sakinleştirdi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23