• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boğaziçi’nde Kabe'ye saldıranlar gözaltına alındı mı?

Yeniakit Publisher
2021-01-30 10:16:00 - 2021-01-30 12:28:45
Boğaziçi’nde Kabe'ye saldıranlar gözaltına alındı mı?

Boğaziçi Üniversitesi önünde bir grup sapkın LGBT’liler, Kabe fotoğrafını yere serdi. Söz konusu kişiler milyonların tepkisini çekti. Kabe'ye hakarette bulunanların gözaltına alınıp alınmadığı ise merak konusu. Kabe fotoğrafına saldıranlara ne oldu?

Boğaziçi Üniversitesi önünde eşcinsel sapkınlar (LGBT), Kabe fotoğrafına hakaret etti. Bir grup sapkın Kabe fotoğrafını yere serdi. LGBT’li sapkınlarca yapılan bu hakaret milyonların tepkisini çekti. Peki, Kabe fotoğrafına hakaret eden sapkınlar gözaltına alındı mı?

Boğaziçi’nde Kabe'ye saldıranlar gözaltına alındı mı?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu; olayla ilgili olarak ‘Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama suçundan resen soruşturma başlatılmıştır’ açıklamasında bulundu.

LGBT’li sapkınların gözaltına alındığı haberini ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu. Soylu, Twitter hesabından, “Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı” açıklamasını yaptı.

Konu hakkında bir diğer açıklama ise Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan geldi. Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Boğaziçi Üniversitesi önünde Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kabe’ye ve İslami değerlerimize yönelik yapılan hadsiz saldırıyı kınıyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağız ve bu saygısızlığı yapanlar hakkında yasal yollara başvuracağız” dedi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yasemin

Onların, ... verin, veya, işte bunlar deyin ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23