BM terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne soyundu
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
PKK/YPG terör örgütünün yaydığı yalanları inceleyen BM yetkilisi, Türkiye suçlayıcı bir tavırla Afrin ile ilgili endişelerinin olduğunu bulunduğunu söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terör örgütlerine karşı başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, tüm dünya tarafından yakından takip ediliyor.
Mehmetçik'ten ağır darbeler alan teröristler, bölgede sivillerin öldüğü yalanını yayabilmek için çatışmalara sivil kıyafetlerle giriyor.
Yaşananlarla ilgili terör örgütünün aracılığıyla yazılan yalan raporlar Birleşmiş Milletler'e gönderildi.
BM RAHATSIZ
Raporlar ışığında konuşan BM Suriye Bölgesel İnsani Yarım Koordinatörü Panos Moumtzis, "Afrin'den sivil ölümleri ve yaralanmaları hakkında rahatsız edici raporlar almaya devam ediyoruz." diye konuştu.
Moumtzis, Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili endişelerinin devam ettiğini de sözlerine ekledi.