• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına Şenol Güneş'ten dev destek

Yeniakit Publisher
2020-04-07 12:47:00 -
Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına Şenol Güneş'ten dev destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın startını verdiği ve tüm Türkiye'de büyük destek gören "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş 1 milyon TL bağışta bulundu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ülkemizde de ciddi bir şekilde etkisini gösterirken, hem devlet nezdinde hem de özel kurumlarca adeta seferberlik ilan edildi.

Bu kampanyaların en büyüğü olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına ülke çapınca onbinlerce kişi ve kurum katkı sağladı.

Şenol Güneş'ten dev destek

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 milyon TL bağışta bulundu.

Startı Erdoğan vermişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta "Millete Sesleniş" konuşmasında kampanyanın startını şu sözlerle vermişti:

"Devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz. Amacımız alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır. Muhtarlıklarımızı da devreye alarak, kampanyada toplanan paraların en doğru şekilde yerine ulaşmasını temin edeceğiz. Meclis'teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Zekatlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

son 15 yılda,150 Milyar Dolarlık iş alan Müteahhitler nerede....

son mohikan sevici

yıllık 3 milyon euro yani 22 trilyon alan bir kişi ve en az 5 ay futbol oynanmıyacağına göre çalışmadan alacağı 10 trilyon paranın 1 trilyonunu vermiş.kimin parasını milli takımın.doğrusu maç oynanmayan ayların parasını almayacağım olmalıydı. yanlış mı düşünüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23