• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir şehirde daha maske takmak zorunlu oldu

Yeniakit Publisher
2020-05-26 22:10:00 -
Bir şehirde daha maske takmak zorunlu oldu

Elazığ'da koronavirüs tedbirleri kapsamında yarından itibaren sokağa maskesiz çıkılamayacak.

Elazığ Umumi Hıfzıssıhha Kurulunda alınan karar gereği, Kovid-19 salgınının yayılmasını engellemek, vatandaşların sağlığını korumak ve virüsün bulaşma ihtimalini ortadan kaldırmak amacıyla vatandaşların dışarıda maske takması zorunlu hale getirildi.

Vali Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, yarın sokağa çıkma kısıtlamasının sona ereceğini anımsatarak, "Sevgili Elazığlılar, sokağa çıkma yasağı sona eriyor ama tedbirlerimiz değil. İl genelinde maskesiz dışarı çıkma yasağı getirilmiştir. İl dışından gelenlere 14 gün karantina uygulanacaktır. Uymayanlara 3 bin 150 lira para, ayrıca ek 15 gün ikametinden çıkmama cezası verilecektir." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aziz Metin

Gördüğüm en mantıksız ve ilim dışı uygulama maske takma mecburiyetidir. Sağlam insanları maske sayesinde sağlığından edeceksiniz. Astım, panik atak, cilt vs.rahatsızlıkları olanlar için zaten kökü zarar iken, devamlı takmak suretiyle hep sinirsel hem aldığı devamlı karbondioksit soluması ciğerler için yüzde yüz intihardır. Dinden uzak tıp bunu emrettiği için uygulamak ne kadar büyük bir cinayettir.

enes ceylan

maske daha tehlikeli karbondioksit soluyoruz akşama kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23