• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir kripto para borsası daha işlemleri kapattı!

Yeniakit Publisher
2021-04-23 20:58:00 -
Bir kripto para borsası daha işlemleri kapattı!

Thodex'in ardından Vebitcoin isimli Türk kripto para borsası iflasın eşiğinde olduğunu belirterek faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı.

Kripto para borsası Thodex'in kapanmasının ardından kripto para borsasından başka bir kapanma haberi daha geldi.

Vebitcoin şirketi finansal olarak zor durumda olduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, "Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlemlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlyacağız." denildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

1905

yahuu her gün gazete vr internet haberlerinde uyarı üzerine uyarı yapılıyor bu insanlar hala neyin peşinde akşam fakir yatıp sabah zengin olayım derken birde bakmışsın paralar uçmuş devletmi diyor gidin oraya para yatırın yok başınıza böyle bir olay geldimi aman devlet baba bizi kurtar yahuu devlet ne yapsın akılsızlar böyle yaparsa öyle ya

diyarbakırlı

Çok para kazanmak iştihasına sahip insanların böylesine girdaplara kapılması kadar doğal ne olabilir ki. Ama emin olalım ki böyle bir durum eninde sonunda paranın doğru yerini bulacağını, ve yerinin de helal ekonomi ticareti olacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23