Beyaz Ev: Erdoğan ve Trump, Kaşıkçı'yı konuştu
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
ABD'li yetkililer Erdoğan-Trump görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yetkililer iki liderin Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili görüştüklerini açıkladı
Dün Paris'te, Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesine dair Beyaz Ev'den bir açıklama geldi. ABD'li yetkililer iki liderin Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili görüştüklerini açıkladı.
Verilecek cevap konuşuldu
Reuters haber ajansının bir Beyaz Saray yetkilisine dayandırdığı haberine göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın görüşmesinde iki lider Cemal Kaşıkçı cinayetine verilecek cevabı konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birinci Dünya Savaşı'nı sona erdiren anlaşmanın törenleri için gittiği Paris'te Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un 80'i aşkın hükümet ve devlet başkanının onuruna verdiği Orsay Müzesi'nde gerçekleşen yemeğe dün katılmıştı. 1 saati aşan yemekte Erdoğan ve Trump sık sık sohbet etmiş, görüşmenin içeriğine dair ise bir açıklama yapılmamıştı.