• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li İlhan Kesici'den flaş açıklama

Yeniakit Publisher
2019-11-21 15:45:00 -
Beştepe'de Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen CHP'li İlhan Kesici'den flaş açıklama

Sözcü'de kalem sallayan Rahmi Turan'ın 'Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li' iddiasının ardından Muharrem İnce ile birlikte gözlerin çevrildiği İlhan Kesici açıklama yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, hayatının hiçbir döneminde CHP Genel Başkanı olmak gibi bir niyeti veya talebi olmadığını söyledi.

Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, ilk olarak dün Sözcü yazarı Rahmi Turan tarafından ileri sürülen 'Külliye'ye çıkarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen CHP'li' iddiasına dair bazı değerlendirmelerde bulundu.

Aydemir şunları söyledi:

"İlhan Kesici'nin CHP Genel Başkanlığı'na aday olmak istediğini duyduk. Hatta bir dönem Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçti. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme yaptı. Bu isimler akla geliyor. Şimdi biz hem bu isimleri yıpratmış oluyoruz zikrederek ama bu kadar konuşulduktan sonra da bunları ifade etmek lazım. Rahmi Turan'a düşen böyle bir yazı yazdıysa bu ismin kim olduğunu açıklamak olmalı."

​Aydemir'in görüşlerine CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, kişisel Twitter hesabında yanıt verdi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Bir CHP milletvekilinin Genel Başkanından habersiz ve gizli bir şekilde Cumhurbaşkanını ziyaret etmesi her ne sebeple olursa olsun çok adi ve alçaltıcı bir durumdur. Ve ayrıca hayatımın hiçbir döneminde CHP Genel Başkanı olmak gibi bir niyet veya talebim olmamıştır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ERSİN

ERDOĞAN'LA NASIL GÖRÜŞMÜŞ? ARAŞTIRILSIN

Bekir

Bu ne yahu yok o konustu yok bu konustu öyle bi sey varsa erdogan ciksin adam gibi söylesin kiminle konusup konusmadigini.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23