• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Berat Albayrak'la ilgili bomba gelişme! Şimdi onlar düşünsün

Yeniakit Publisher
2022-07-03 10:47:00 -
Berat Albayrak'la ilgili bomba gelişme! Şimdi onlar düşünsün

Mehmet Barlas, FETÖ'nün ısrarla yaydığı "kayıp 128 milyar dolar" yalanını tekrarlayan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticilerinin, Berat Albayrak'a tazminat ödemeye mahkûm edildiğini belirterek, 60 bin TL tutarındaki tazminatın Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağını aktardı.

Mehmet Barlas, FETÖ'nün ısrarla yaydığı "kayıp 128 milyar dolar" yalanını tekrarlayan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticilerinin, Berat Albayrak'a tazminat ödemeye mahkûm edildiğini belirterek, 60 bin TL tutarındaki tazminatın Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacağını aktardı. Barlas, Sabah gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

"Fetullahçı Terör Örgütü'nün ısrarla yaydığı kayıp 128 milyar dolar yalanını tekrarlayan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticileri, Berat Albayrak'a tazminat ödemeye mahkûm edildi. 60 bin TL tutarındaki tazminat, Berat Albayrak tarafından Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı'na bağışlanacakmış. Böylece hem FETÖ'nün hem de Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir yalanı daha tescillenmiş oldu.

Mahkemenin gerekçeli kararı ise FETÖ ve CHP yöneticilerine adeta bir ders niteliğinde. Ayrıca Berat Albayrak'ın avukatı İsa Sinan Göktaş'ın şu sözleri de önemli: "CHP'nin tek bir merkezden yönettiği, genel başkanından milletvekiline, il başkanından birçok yöneticisine kadar bilinçli bir şekilde iştirak ettikleri organize bir iftira kampanyası olduğu anlaşılmıştır."

Ancak ne yazık ki seçim yaklaştıkça bu yalanların sürekli arttığına şahit olacağız. Mahkeme kararına rağmen bu tür iftiralar sosyal medyada dolaşıma sokulacak. Ama yargının bu kararı, gerçeği öğrenme amacı taşıyanlar açısından oldukça önemli. (...)"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ACE

128 Milyara karşılık 128 MILYON tazminat istenmeliydi.

mehmet akif

iş bankasının ortağı milyarlar cukka eden bir partiye 60 bin tl tazminat. bir kere aylardır yalan saçıyorlar ama bunların bu iddiasının yalan olduğunu hiç bir tv söylemedi. maalesef . oysa nerde 128 milyar diye hergün tv ler haber yaptı. bunun kurtuluşu böyle olmamalıydı. 60 milyon olsa yine azdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23