• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye imkanlarını şahsi malı gibi kullanmış! Ekrem'e özel kar küreme

Yeniakit Publisher
2022-01-25 22:05:00 - 2022-01-25 23:09:26

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "1 saatlik yemek molamın neden çok görüldüğü malum." diyerek kendini savunduğu balıkçı lokantasındaki alemi için, özel bir kar küreme aracının Ekrem'in yollarını açmak üzere tahsis edildiği ortaya çıktı.

 Yeniakit.com.tr 

İstanbullu, 21. yüzyılda kar yağışı nedeni ile evine ulaşamazken, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balıkçı lokantasında İngiliz Büyükelçi ile keyif yaptığı ortaya çıkmıştı.

Belediye imkanlarını şahsi malı gibi kullanmış!

Ekrem İmamoğlu'nun eşi ile birlikte gittiği balıkçı lokantasının çevresindeki güvenlik kamerası görüntüleri de paylaşıldı.

Görüntülerde, İstanbullu evine gitmek için saatlerce yollarda mahsus kalırken, belediyeye ait bir kar küreme aracının Ekrem'in "balık" keyfi için tahsis edildiği ortaya çıktı. Gelen tepkilerden sonra, balıkçı lokantasına gittiğini kabul edip, yandaşlarını rezil eden İmamoğlu'nun, belediyeye ait bir aracı şahsi malı gibi kullanması hususunda ne diyeceği merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Haydar Kaya

Fetocular nasıl yorum yapacağını şaşırmış komut bekliyor ama o komutta gelmiyor sanırım:))

fetösavar

rezil mi? mahkeme duvarı ne zamandır rezil oluyor???
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23