• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Yeniakit Publisher
2019-07-05 10:23:33 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Belediye başkanlarından vişne fiyatına tepki

Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde suluk vişne fiyatının maliyetlerin altında açıklanması ile ilgili belediye başkanları ortak yazılı açıklama yaptılar.

Kütahya ve Afyonkarahisar illerinde suluk vişne fiyatının maliyetlerin altında açıklanması ile ilgili belediye başkanları ortak yazılı açıklama yaptılar.

Yazılı açıklama, Kütahya’nın Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, Afyonkarahisar Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Derecine Belediye Başkanı Ömer Yıldız tarafından yapıldı.

Ortak yazılı açıklamada, "Vişne sezonunun açılmasının arifesinde ’suluk vişne’ açılış fiyatının olması gerekenin çok altında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Üreticinin, çiftçimizin alın teri ekmek parası olan ürünlerimizin maliyetine dahi yaklaşmayan bu fiyatı kabul etmemiz mümkün değildir.Tarımsal Üretimin ne kadar değerli olduğunun bilinci ile ve milletin efendisi olan çiftçimizin asla mağdur olmaması gerektiği gerçeği ile sonuna kadar çiftçimizin yanındayız. Yasal çerçeveler içinde ve tüm yetkilerimizi kullanarak çiftçimize destek olacağız ve bu mağduriyete asla izin vermeyeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23