• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bedenine uygun tulum bulamayan belediye çalışanı izleyenleri güldürdü

Yeniakit Publisher
2020-04-08 16:42:00 -

Ağrı Belediyesi kanal ekibi Doğubayazıt'a göreve gitti. Kovid-19 tedbirleri kapsamında cerrahi tulum giymesi gereken ama üzerine uygun bir tulum bulamayan belediye çalışanının sözleri, izleyenleri güldürdü.

Ağrı Belediyesi kanal ekibi Doğubayazıt'a göreve gitti. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında cerrahi tulum giymesi gereken belediye çalışanının sözleri, izleyenleri güldürdü.

"Bana olacak bir elbise bir türlü bulamadık"

Kendisini ve tulum giyen arkadaşlarını videoya alan çalışan, "İyi ki arkadaşlar siz varsınız. İyi ki sizinle çalışıyoruz. Sizinle de var olacağız. Verilen görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi şu durumda arkadaşlarım beyaz elbiseyi giydiler. Gördüğünüz gibi elbiseler Abdullah Usta ile Barış Usta'nın üzerine tam oldu, malesef benim üstüme elbise olmadı. Bana olacak bir elbise bir türlü bulamadık. Ama merak edilecek bir durum yok. Allah'ın izniyle bu işimizi de layıkıyla yapıp geri döneceğiz." dedi.

"Sevgili Ustam özür dilerim"

Bunun üzerine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, çalışanın videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Değerli mesai arkadaşım sevgili Ustam özür dilerim... En kısa zamanda bedenine uygun elbiseyi temin edeceğiz... Sen de sağlığın için biraz kilo ver.. İyi çalışmalar."


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

bu olay ekrembeyin belediyesinde olsa eleştiri yaparsın

Mücadeleci

Helal olsun sana savcı başkan seni sevmeyen ölsün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23