• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Batman'da köylüler güvenlik güçlerine saldırdı!

Yeniakit Publisher
2019-11-26 11:29:00 - 2019-11-27 12:00:41

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Batman'da yüzde 80'i kaçak elektrik kullanan Bilek Köyü'ne giden jandarma ekipleri köylülerin saldırısına uğradı.

Batman'ın Beşiri İlçesi'ne bağlı Bilek Köyü'nde Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) ekipleri, kaçak elektrik kontrolü sırasında köylülerin engeliyle karşılaştı. Çıkan olaylarda 2 kişi yaralanırken, 4 kişi ise gözaltına alındı.

Bedava elektrik kullanıyorlar

Dicle Elektrik enerji kayıpları ekipleri, bu sabah da yüzde 80'in üzerinde kayıt dışı kullanım olan Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı Bilek Köyü'ne gitti. Ekiplerin köyde kaçak elektrik kontrolü yapacağını öğrenen bir grup müdahale girişiminde bulundu. Dicle Elektrik görevlileri çalışmaları engellenince jandarmadan yardım istedi.

Jandarma TOMA'yla müdahale etti

Köye gelen jandarmanın ikna çabası sonuçsuz kalırken, kalabalık bu kez sloganlar eşliğinde yürüyerek ekiplere saldırmak istedi. Jandarmanın biber gazıyla müdahalesi sırasında grup, jandarma ve Dicle Elektrik görevlilerine taşlı saldırıda bulundu. Gerginlik, jandarma ekiplerinin TOMA ile müdahalesiyle son buldu. Çıkan olayda 4 kişi gözaltına alınırken, 2 kişi ise yaralandı. Kaçak elektrik kontrolü alınan güvenlik önlemlerinin ardından başlatılabildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hıdır diker

hiç üzülmedim o kaçak elektirik kullanan hırsız vatan haini domuz eniklerini öldürmezseniz onlar sizleri öldürsün.

bb

elektrikleri kesilsinnn.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23