Başsavcılık bu ifadeyi kullandı: Suç örgütü lideri Ekrem İmamoğlu
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
T 24'ün haberine göre, Başsavcılık, İBB Başkanı için 'suç örgütü lideri' sıfatını kullandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik operasyona ilişkin olarak, "Suç örgütü lideri şüpheli Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız ve bu şahıslarla bağlantılı 95 şüpheli başta olmak üzere toplam 100 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir" açıklamasında bulundu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 'kent Uzlaşısı' ve 'yolsuzluk' kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddialara ilişkin açıklamada bulundu. Başsavcılık, 'İmamoğlu'nun anayasal düzeni ortadan kaldırmaktan gözaltına alındığı haberleri doğru değil' ifadelerini kullandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu 100 şüpheli hakkında çeşitli suçlardan gözaltı kararı verildiğini bildirdi.
Başsavcılık, "kent Uzlaşısı" ve "yolsuzluk" kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddialara ilişkin açıklamada bulundu.
Başsavcılık, "İmamoğlu'nun anayasal düzeni ortadan kaldırmaktan gözaltına alındığı haberleri doğru değil" ifadelerini kullandı.
AYRINTILAR GELİYOR...
