• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baskının ardından Devlet Bahçeli'den zehir zemberek açıklama

Yeniakit Publisher
2020-01-15 19:42:00 - 2020-01-15 20:37:39
Baskının ardından Devlet Bahçeli'den zehir zemberek açıklama

Mısır polisinin AA Kahire ofisine düzenlediği baskına ilişkin açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Bu mütecaviz ve münasebetsiz davranışın hiçbir hukuki ve insani temeli yoktur" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Mısır polisinin Anadolu Ajansı'nın Kahire Ofisi'ne düzenlediği baskın ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle;

Mısır polisi 14 Ocak 2020 akşamında Anadolu Ajansı’nın Kahire Ofisi’ne baskın düzenlemiş, biri Türk vatandaşı olmak üzere dört çalışanı hiçbir gerekçe ileri sürmeden gözaltına almıştır. Bu mütecaviz ve münasebetsiz davranışın hiçbir hukuki, vicdani ve insani temeli yoktur.

Bölgesel işbirliği ve istikrar zeminin kurularak huzur ve barış dinamiklerinin tesis edilmeye çalışıldığı böylesi bir dönemde Anadolu Ajansı’nın Kahire Ofisi’ne yapılan karanlık operasyon basın ve ifade hürriyetine açık saldırı, Türkiye’ye çok net hakaret ve husumettir.

Komşu coğrafyalarda kalıcı ateşkes çabalarının ısrarla sürdüğü, Akdeniz’de yükselen tansiyonun sabırla yatıştırılmak istendiği bir süreçte; Libya’da Hafter’in, İdlib’te Esad’ın, Mısır’da Sisi’nin tehlikeli tutumları ve krize oynamaları sorumsuzluktur, şuursuzluktur.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Darbeci Sisi yönetiminin gözaltına alınan Ajans çalışanlarını bahanesiz serbest bırakması, ayrıca Türkiye’den özür dilemesi büyük bir mecburiyettir. Bu ayıp ve kabalığı kınıyor, Mısır’ın yanlıştan dönmesini samimiyetle ümit ve temenni ediyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alper

Zehir zemberek ne ya hu? Böyle deyince, biz Müslümanların aleyhine, kötü açıklama yapmış, pot kırmış vs gibi anlaşılıyor! Böyle şey mi olur‽

Kavkaz

Senin Allah'ın emrini hatırlatan o belediye başkanına yaptığının herhangi bir hukuki ve insani temeli var mı? Yanlışını düzelt, firavunla aranda fark olduğu ortaya çıksın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23