• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkent’te kulisleri sallayan iddia: Ankara’da 3 belediye daha AK Parti’ye geçiyor!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başkent’te kulisleri sallayan iddia: Ankara’da 3 belediye daha AK Parti’ye geçiyor!

Üç CHP’li belediye başkanının daha AK Parti’ye geçeceği iddiası Ankara kulislerini salladı. İddiayı, sansasyonel kulis iddiaları her zaman gündem olan Ankara Kuşu isimli sosyal medya hesabı ortaya attı. Ankara Kuşu’nda yer alan ve kulisleri sallayan iddiaya göre; Nallıhan, Kalecik ve Gölbaşı belediye başkanları AK Parti’ye katılmaya hazırlanıyor.

Ankara'da çok sayıda belediye AK Parti'ye geçerken, ortaya atılan yeni bir iddiaya göre 3 CHP'li belediye başkanı daha partilerinden ayrılarak AK Parti'ye geçme kararı aldı.

“YOLSUZLUKLARDA İBRE MANSUR YAVAŞ’I GÖSTERİYOR”

Ankara Kuşu’nda yer alan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Ankara’da üç belediye başkanı daha AK Parti’ye geçiyor. Nallıhan, Kalecik ve Gölbaşı. Adamlar baktı ki Mansur Yavaş kimsenin arkasında durmayacak, baktı ki Büyükşehir’deki yolsuzluklarda ibre Mansur Yavaş’ı gösteriyor şimdiden yol almışlar. Kasa Erol’a dikkat. Her an kaçabilir”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dertli

Ne yapsınlar adamlar. Yoksa Silivri yolu görünüyor...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23