Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'ya gerçekleştirdiği ziyaret dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan açıklamalarında aileyi hedef alan LGBT rezaletine karşı harekete geçileceğinin müjdesini verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çekya'ya gerçekleştirdiği ziyaret dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Erdoğan "Bir şeyi merak ediyorum. Başörtüsüyle ilgili hemen karar verip bir hamle yaptınız ve Anayasa değişikliği teklifini getirdiniz. Ancak aile yapısıyla ve ailenin korunmasına yönelik değişikliklerle ilgili bir hazırlık var mıydı? Onun kararını hemen mi verdiniz?" şeklindeki soruya şu cevabını verdi:
Aile kavramı bizim olmazsa olmazımız zaten. Çünkü güçlü bir millet, güçlü aileden olur. Şimdi bizim bunun çalışmasını da yapmamız lazım. Çünkü son zamanlarda topluma LGBT’yi soktular. LGBT’yle birlikte de bizim aile yapımızı bunlar dejenere etmenin gayreti içerisine girdiler. Öyleyse biz olması gereken ne ise onu yapacağız. Biz kimlerin LGBT’ci olduğunu biliyoruz zaten. Ama bunu da aile olarak gelip oraya koyalım. Burada da çıksın bakalım neresinden savunacak onu da görelim.
ÖNE ÇIKAN VİDEO