• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başbakan Yıldırım'dan rezalet bildiriye sert tepki

Yeniakit Publisher
2018-05-08 15:53:00 - 2018-05-08 15:57:03

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başbakan Yıldırım'dan rezalet bildiriye sert tepki

Başbakan Binali Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiri için "Bir cehalet manifestosudur" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Vakıf Haftası ile restorasyonu tamamlanan 250 eserin toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "(Fransa'daki Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiri) Bu eylem haysiyetsiz bir tahrik, büyük bir hadsizliktir." dedi.

Başbakan Yıldırım, Fransa'da yayımlanan Kur'an-ı Kerim'den bazı ifadelerin çıkartılmasına ilişkin bildiri için "Bir cehalet manifestosudur" dedi.

HİÇ KİMSE BİR HARFİNE DAHİ DOKUNAMAZ

- Hiçbir kimse kitabın bir harfine dahi dokunamaz. Kitap Allah'ın koruması altındadır. Yahudi soykırımına eğer dikkat çekmek istiyorlarsa dönüp kendi tarihlerine bakmaları yeterlidir. Kuran'a dil uzatan, açıktan nefret suçu işleyen bu küçük insanları kınıyorum.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23